Geef je collega’s een cadeau van 2 miljoen euro

Nu de economie weer boomt, organiseren bedrijven opnieuw meer feesten voor hun werknemers. Maar dat blijft een dure aangelegenheid. Omdat we in een maatschappij leven die van vernieuwing houdt, worden bedrijven ook steeds origineler in het bedanken van hun personeel. De verplichte nieuwjaarsdrink en saaie recepties zijn verleden tijd. Een trend waar ook ThxVille op inspeelt, het grootste bedankingsfeest voor werknemers in België. Nodig je personeel uit op dit grootse event en geef hen zo een cadeau ter waarde van 2 miljoen euro!Sponsored by ThxVille

© ThxVille

ThxVillle is een start-up die in 4 jaar tijd uitgegroeid is tot de populairste personeelsactiviteit in België. Reeds meer dan 300 bedrijven sloten zich aan: van kleine KMO’s tot grote multinationals. 

Sfeervol retrodorp

In samenwerking met verschillende bedrijven tovert ThxVille het recreatiedomein De Schorre in Boom om tot een sfeervol retrodorp. Werknemers uit heel België kunnen op 14, 15 of 16 september met hun collega’s een swingende afterworkparty of ontspannende familiedag meemaken. Artiesten zoals Milow, Les Truttes en Baba Yega en meer dan 30 activiteiten uit de retro jaren zorgen voor een geslaagd bedrijfsfeest. 


© ThxVille

Spectaculaire watershow

Top of the bill tijdens ThxVille is Aquatique International, een spectaculaire watershow uit Bordeaux. 20 reuzefonteinen, lasers, waterscreens en een uniek licht- en klankspel zorgen voor een ideale afsluiter. Deze watershow vol special effects komt voor de eerste keer naar België. 

Niets dan voordelen

Het is dus duidelijk, je werknemers zullen eenonvergetelijke avond of dag beleven op ThxVille. Je geeft ze zomaar even een cadeau ter waarde van 2 miljoen euro, want zoveel zou het kosten als je zelf zo’n feest zou willen organiseren. Daarnaast is ook de workload laag voor je organisatie. ThxVille zorgt voor gepersonaliseerde uitnodigingen, save thedate-kaartjes, regelt de inschrijvingen van je personeelsleden en organiseerthet hele event van a tot z. 

Wil je je werknemers op een onvergetelijke dag trakteren?Registreer je dan snel op de website van ThxVille en schrijf je bedrijf in voordeze once in a lifetime experience

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20