Markten:
Markten inladen...

VRIJDAG 10 APR

Business 24/7

Zoeken
scrollTop top

Friends maakt comeback na ruim vijftien jaar

Logo Business AM
Lifestyle

22/02/2020 | Emmanuel Vanbrussel | 2 min leestijd

Friends

Streamingdienst HBO Max kondigt een nieuwe aflevering van de serie Friends aan.

‘It’s happening…’, zetten Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer op hun respectieve Instagram-accounts, met een foto van hen allen uit de goede oude tijd. Voor een speciale aflevering kruipen ze nog één keer in de huid van Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey en Ross.

‘Fans van Friends, het is officieel!’ bevestigde het streamingplatform HBO Max tegelijkertijd in een persbericht. “Na 15 jaar, negen maanden en talloze verzoeken van fans over de hele wereld (…) zal de cast van Friends exclusief samenkomen” voor het nieuwe platform. De speciale aflevering zou vanaf mei te zien zijn.

2,5 miljoen dollar per aflevering

WarnerMedia, de moedergroep van HBO Max, kocht de rechten op de 236 afleveringen van Friends (1994-2004) voor 425 miljoen dollar om er een van zijn premiumproducten van te maken. De serie was in 2018 de meest bekeken reeks op Netflix.

Over de comeback werd al langer gespeculeerd. Volgens de gespecialiseerde site Variety krijgt elke acteur minstens 2,5 miljoen dollar voor de aflevering.

Source: AFP


Gelijkaardige artikels


Logo BusinessAM

Business AM | Zo gezegd

Watermark

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
Logo Business AM

Business AM | Stocks

Logo Business AM

Business AM | Zo gezegd

Quote van de dag Elon Musk

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
zo gezegd michel barnier

Er zijn veel ernstige verschillen tussen het VK en de EU over de toekomstige handelsrelatie. Een akkoord is mogelijk… al is het moeilijk.

Michel Barnier, hoofdonderhandelaar brexit voor de EU
Quote van de dag corona

We moeten rationeel blijven. Maar de kans om het virus in te dammen wordt kleiner. We bereiden ons ook voor op een pandemie.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO
Goed gezegd Sanna Ma

De American Dream kan je best in de Scandinavische landen realiseren.

Sanna Marin, premier van Finland
zo gezegd Hillary Clinton

Niemand vindt Bernie Sanders leuk. Niemand wil met hem werken, en hij krijgt niets gedaan.

Hillary Clinton