Een datingapp uitsluitend voor Tesla-eigenaars, het is een ding

Een nieuwe datingapp is wat de wereld nodig heeft. Gelukkig is er binnenkort de Tesla Dating App, alleen voor mensen die een elektrische wagen van Elon Musks bedrijf bezitten.

Een Canadese techondernemer lanceert binnenkort een app met een vergelijkbare opmaak als Tinder, maar enkel om gelijkgestemde zielen uit een exclusieve community samen te brengen.

Gebruikers zullen een bewijs moeten voorleggen dat ze in het bezit zijn van een Tesla, alvorens ze de datingapp kunnen gebruiken.

Soort zoekt soort

Techentrepreneur Ajitpal Gréwal kwam op het idee nadat hij vaststelde dat Tesla-eigenaars maar niet ophielden over hun elektrische wagen. Hij merkte naar eigen zeggen dat er wel meer overeenkomsten waren. ‘Tesla-fans delen veel van dezelfde waarden, zoals hun impact op het milieu willen verminderen, interesse in spitstechnologie en dergelijke meer’, zei Gréwal aan Business Insider. ‘Plots besefte ik: deze mensen zouden perfect zijn voor elkaar.’

De app is momenteel nog in ontwikkeling, maar op de website van Tesla Dating kunnen vroege vogels zich inschrijven op een wachtlijst. Enthousiastelingen moeten dan wel hun eigendom van een Tesla bewijzen voor de lancering. Sinds de lancering van de website op woensdag hebben al meer dan 160 mensen zich aangemeld voor de wachtlijst van de app.

Voor alle duidelijkheid: Elon Musk noch Tesla zelf hebben ook maar iets te maken met dit project.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20