Daag je werknemers uit met deze live adventure game

Kunnen de teams binnen jouw bedrijf wel wat extra teamspirit gebruiken? Waarom daag je hen niet uit voor een unieke missie als special agent? Verzamel je medewerkers en waag je aan deze live adventure game.

Koezio, uitgesproken als “ko-ézio”, is het grootste indoor adventure park in België. In deze escape room vol actie maak je kennis met John K., het hoofd van het trainingscentrum voor special agents. Hier beginnen jouw werknemers aan hun opleiding tot special agent, een training in 4 districten waarbij teamspirit en cohesie centraal staan.

In groepjes van 2 tot 5 krijgen de trainees allerlei opdrachten waarbij ze hun intellectuele, fysieke en sociale vaardigheden moeten inzetten. Dompel je medewerkers onder in de wereld van James Bond en laat hen met succes deze live adventure escape game doorlopen. Achteraf kunnen alle teams even bekomen met een drankje of een lekkere pizza. Bovendien beschikt Koezio ook over vergader- en conferentiezalen waarvan je als bedrijf gebruik kan maken. Geen schrik: iedereen kan aan Koezio meedoen, ook de minder sportieve collega’s en zij die al wat meer op leeftijd zijn. Koezio ontving al bezoekers van alle leeftijden!

Koezio bevindt zich aan het shoppingcenter Docks in Brussel en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is bovendien een ruime ondergrondse parking voor wie met de wagen komt. Verzamel snel de teams uit je bedrijf en stuur hen op geheime missie in Brussel!

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20