Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schrapt nog meer vluchten van en naar Italië door het coronavirus covid-19. Dat meldt het bedrijf dinsdag. De inkrimping van het aanbod wordt verlengd en uitgebreid. Brussels Airlines blijft wel al haar bestemmingen in Italië bedienen.

Vorige week besliste Brussels Airlines al om, gezien de snel teruglopende vraag naar vluchten binnen Europa, de vluchtfrequenties op een aantal routes naar Noord-Italië tussen 2 en 14 maart te verlagen om de negatieve economische gevolgen voor het bedrijf te beperken.

‘Aangezien de lage vraag op de Europese markten en vooral in Italië aanhoudt, is de Belgische luchtvaartmaatschappij genoodzaakt haar maatregelen uit te breiden en haar vluchtaanbod naar Milaan Linate en Milaan Malpensa, Venetië, Rome, Bologna en Turijn tussen 16 en 28 maart met 30 procent te verminderen’, klinkt het.

Passagiers van wie de vlucht geannuleerd wordt, worden gecontacteerd en omgeboekt op andere beschikbare vluchten. Ze kunnen er ook voor kiezen om het volledige bedrag terugbetaald te krijgen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20