4 items waarmee je het kantoor een upgrade geeft

Geschreven met input van Fonteyns Spas

Kan jullie kantoor ook wel een upgrade gebruiken? Niet gek! Doordat we veel hebben thuis gewerkt het afgelopen jaar, is het uiterlijk van het kantoor een beetje vergeten. Hoogste tijd dus voor wat meer aandacht voor het kantoorinterieur. Wil jij het kantoor een upgrade geven? Dan lees je in dit artikel met welke vier items je dat doet. 

  1. Een nieuwe vloer

Je ziet een vloer altijd, zonder dat deze echt opvalt. Toch kan een nieuwe vloer meteen voor een hele nieuwe uitstraling zorgen. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe kleur of kies een heel ander materiaal. Geen tijd en geld voor een nieuwe vloer. Dan kun je je huidige vloer ook een upgrade geven door hem goed in de wax te zetten of schoon te laten maken. Met een paar nieuwe vloerkleden zorg je ook voor een hele andere look. 

2. Een ander kleurenpalet 

Is de stijl van jullie kantoor de laatste jaren niet veranderd? Dan kan een nieuw kleurtje op de muur veel goeds doen. Wil je even helemaal uitpakken, kies dan een heel nieuwe kleurenpalet, met nieuwe kunst aan de muur en verschillende kleuren. Het is goed om te kiezen voor een lichte, neutrale kleur, die de accenten van het kantoor naar voren laten komen. Kies niet voor een donkere kleur of teveel print. Dit is verkleinend en daarnaast erg afleidend. 

3. Ga voor eyecatchers 

Het ene kantoor heeft een tafeltennistafel en het andere kantoor pronkt met een chesterfield bank. Heeft jouw kantoor al een eyecatcher. Een item waarover iedere klant het nog dagen heeft. Ga bijvoorbeeld voor een jacuzzi 8 personen of jacuzzi 4 personen, hier zal ook je personeel erg blij mee zijn. 

Maar je kunt natuurlijk ook spelletjes uit de gamehal naar kantoor halen. Wat dacht je van een echte pooltafel of flipperkast? Let the game begin! 

4. Ga voor groen 

Maar je hoeft niet veel te veranderen om de sfeer op kantoor een upgrade te geven. Zo kunnen planten heel veel doen. Met een aantal grote planten, afgewisseld met een paar kleine verander je het beeld van het kantoor. Naast dat ze super leuk staan in kantoorruimtes, zorgen ze ook voor veel andere voordelen. Zo zorgen ze voor meer zuurstof en zuiveren ze de lucht. Dit heeft een positief effect op de gezondheid van je medewerkers. 

Met deze 4 tips geef je jouw kantoor een upgrade, zowel voor jou als jouw werknemers. 

Meer