Wouter Verschelden verlaat Business AM; Wetstraat Insider blijft bestaan

Beste lezer en abonnee
Wij bevestigen hierbij het vertrek van Wouter Verschelden bij MediaNation, het bedrijf boven Business AM en Newsmonkey. Wij bedanken Wouter voor zijn jarenlange inzet, maar kijken ook vooruit naar de toekomst.

Wouter Verschelden was meer dan tien jaar actief bij MediaNation. Eerst als oprichter van Newsmonkey, waarvoor hij ook het politieke nieuws schreef. Later ook als politiek journalist bij Business AM, van waaruit hij ook de dagelijkse nieuwsbrief Wetstraat Insider verzorgde. Wij willen Wouter Verschelden dan ook bedanken voor zijn vele werk en wensen hem succes in de toekomst met nieuwe uitdagingen.

Nieuwsbrieven

Daarnaast kijken wij bij Business AM ook vooruit naar de toekomst. Met de rest van onze redactie blijven wij het reilen en zeilen binnen de politiek volgen, net als al het andere nieuws dat wij brengen. Zo blijft de dagelijkse politieke nieuwsbrief Wetstraat Insider gewoon bestaan. Abonnees zullen die dan ook vrijdag al opnieuw in hun mailbox ontvangen.

Verder willen wij je als lezer ook attent maken op onze andere nieuwsbrieven. Zo stuurt Niels Saelens dagelijks de Money Insider, vol nieuws en tips die een impact hebben op je portefeuille. Wekelijks zijn er ook de CEO Insider van Emmanuel Vanbrussel en de Tech Insider van Florian Callens. Joke Vereecken verstuurt dan weer maandelijks een Sports Insider, met alles wat leeft in de wereld van de The Business of Sports en wij sturen ook maandelijks een Energy Insider uit.

Wil je één van onze nieuwsbrieven ontvangen? Aarzel dan niet om je in te schrijven op Business AM.

Meer