Waarvoor kan ik geld lenen met een privélening?

Banken en kredietverenigingen zijn soms niet bereid om leningen te verstrekken aan kredietnemers met minder dan perfect krediet. Private Money Lenders zijn niet-institutionele kredietverstrekkers die een kortlopende privélening geven voor de aankoop of renovatie van een vastgoedbelegging.

Deze particuliere geldverstrekkers bieden een privélening voor een korte termijn, evenals beleggingen voor een rehabproject, snelle financiering of herfinanciering.

Leners die niet voldoen aan de meer traditionele kredietwaardigheidseisen vanwege hun slechte kredietscore, problemen met werkgelegenheid of problemen met het staatsburgerschap, kunnen hier terecht.

Tip: vergelijk verschillende leningen:

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van Cetelem (BNP PARIBAS).Daar kunt u gratis uw lening simulerenaan aantrekkelijke tarieven
Meer informatie

Let op: geld lenen kost ook geld!

Het snelle en vereenvoudigde financieringsproces van de particuliere kredietverlening is ook zeer aantrekkelijk voor beleggers. Op zoek naar een particuliere geldverstrekker om jouw volgende investering in onroerend goed te financieren? KBC biedt tarieven zonder boetes voor vooruitbetalingen. Je kunt binnen amper 15 dagen worden gefinancierd. Prequalifying online neemt slechts enkele minuten in beslag. ING biedt ook particuliere leningen aan kredietnemers.

ABN AMRO Private Banking kan je helpen jouw beleggingsportefeuille te verbeteren. Ze bieden ook het advies en de expertise die je nodig hebt om zakelijke ondernemingen te financieren, onroerend goed te kopen en activa te verwerven.

Vastgoed en de privélening

Als je een investeerder in onroerend goed bent, heb je vaak geld nodig en het aanvragen van een lening is lastig. Sommige particulieren (en andere organisaties) zijn gespecialiseerd in het geven van herhaalde leningen aan vastgoedbeleggers en het is de moeite waard om bekend te raken met deze geldverstrekkers.

Lokale geldverstrekkers

Je bent waarschijnlijk klaar om overal te lenen, maar sluit geen gemeenschapsbanken en lokale kredietverenigingen uit. Deze kleine instellingen zijn vaak sneller bereid om te lenen als je een slecht krediet hebt. In plaats van een rigide reeks regels onder ogen te zien, heb je de kans om met een geldschieter te praten over jouw opties.

Tip: vergelijk verschillende leningen:

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van Cetelem (BNP PARIBAS).Daar kunt u gratis uw lening simulerenaan aantrekkelijke tarieven
Meer informatie

Let op: geld lenen kost ook geld!

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20