Randstad werft dit jaar nog 400 mensen aan

HR-dienstverlener Randstad Group heeft in ons land momenteel een honderdtal openstaande vacatures. Tegen het einde van het jaar plant het bedrijf in totaal ongeveer vierhonderd mensen aan te werven.

De extra aanwervingen komen er enerzijds om de groei te verzekeren en anderzijds om personeel te vervangen, klinkt het. Volgens Randstad is de arbeidsmarkt, en in het bijzonder de uitzendmarkt, goed hersteld na de negatieve impact van de coronapandemie in het tweede kwartaal van 2020.

Openstaande vacatures

De HR-dienstverlener zoekt honderd nieuwe mensen voor zijn verschillende merken, Randstad, Tempo-Team, Randstad RiseSmart en Randstad Sourceright, en voor de verdere uitbouw van het Shared Service Center. Het gaat vooral over HR-consultants. Daarnaast zijn er ook heel wat openstaande vacatures voor ondersteunende departementen.

Het gaat onder andere om profielen zoals data engineer, data architect, learning advisor, payroll administrator, HR advisor en digital campaign officer. ‘We zijn enorm fier dat we er in geslaagd zijn om, mede dankzij de steunmaatregelen van de overheid, de tewerkstelling van onze mensen te garanderen en dat we vandaag kunnen aankondigen dat we opnieuw heel wat mensen zoeken om onze teams te versterken’ zegt Walter Reynaert van Randstad Group Belgium.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20