Persoonlijke lening Cetelem

Cetelem is een Frans merk gespecialiseerd in consumentenkrediet. Cetelem is het handelsmerk van BNP Paribas Personal Finance, een dochteronderneming van BNP Paribas, en is gespecialiseerd in retailfinanciering in Frankrijk en Europa. BNP Paribas Personal Finance biedt haar klanten een reeks concurrerende oplossingen, waaronder verzekeringsproducten, pensioenen en spaargelden.

Cetelem biedt sinds 2011 leningen en kredieten aan, evenals spaar- en verzekeringsproducten. Een voorschot op de Cetelemleningen is eenvoudig, snel en probleemloos.

Vergelijk hier de verschillende leningen van Cetelem:

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van Cetelem (BNP PARIBAS).Daar kunt u gratis uw lening simulerenaan aantrekkelijke tarieven
Meer informatie

Let op: geld lenen kost ook geld!

Voordelen van de lening van Cetelem

  • Je krijgt een van de beste tarieven op de markt, ongeacht het type krediet.
  • Het bedrag van jouw lening zal worden aangepast aan je behoeften en budget.
  • Je betaalt je lening terug in vaste maandelijkse termijnen en voor een vaste periode, bepaald vanaf het begin van jouw lening.
  • Voor meer zekerheid kun je een verzekering afsluiten in de formule die bij je past en vrijblijvend is.
  • Lange termijn van 10 jaar is mogelijk.
  • Cetelem heeft een kredietkaart voor al jouw betalingen en opnames. Dit geeft je een som geld die je gebruikt wanneer je maar wilt. De maandelijkse betaling is gebaseerd op het bedrag dat je de afgelopen maand hebt uitgegeven. Als je niets hebt gebruikt, kost het je niets.

Een lening aanvragen

Cetelem streeft ernaar een van de belangrijkste instellingen voor persoonlijke leningen in België te worden. Met een snel online leningaanvraagproces, geeft het je de mogelijkheid om de specifieke financiering te verwerven die je wilt, wanneer je ze het meest nodig hebt.

Met de simulator op de website bepaal je het geleende bedrag en de maandelijkse betaling. Je ziet meteen de volledige kosten van de lening. Dan moet je verder gaan om het leningsaanvraagformulier online in te vullen. Cetelem geeft meteen een eenvoudig antwoord. Na de definitieve goedkeuring wordt het volledige geleende bedrag onmiddellijk op jouw account bijgeschreven.

Conclusie

Het veiligstellen van persoonlijke financiering voor consumptiegoederen was vroeger een moeizaam en tijdrovend proces. Klanten van Cetelem, lid van de BNP Paribas Personal Finance Group, kunnen nu profiteren van een soepeler gedigitaliseerd proces om hun consumentenleningen af ​​te ronden met een handgeschreven handtekening in verkooppunten in de detailhandel.

Registreer hier voor een lening bij Cetelem:

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van Cetelem (BNP PARIBAS).Daar kunt u gratis uw lening simulerenaan aantrekkelijke tarievenMeer informatie

Let op: geld lenen kost ook geld!

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20