Louyet neemt BMW-activiteiten van Ginion over

De groep Louyet, met BMW-concessies in Wallonië en Vlaams-Brabant, neemt de BMW-activiteiten van de Waals-Brabantse groep Ginion over. Dat meldt Ginion donderdag via Facebook. “Ginion Group draagt een deel van haar activiteiten in de automobieldistributie over om zich nog meer toe te spitsen op een duurzame wereld”, klinkt het.

Ginion Group is ook invoerder van onder andere de prestigemerken Rolls-Royce en McLaren. Over die luxemerken wordt donderdag nog niet meer info gegeven. Maar Ginion zegt “zijn automobieldistributie-activiteiten over te dragen, met uitzondering van de twee dealers Ferrari Francorchamps Motors Brussel en Ferrari Francorchamps Motors Luxemburg”. Dat bericht persbureau Belga.

“Vandaag zien wij dat de autodistributiesector aan het veranderen is en om ons voor te bereiden op morgen, hebben wij besloten ons toe te leggen op nieuwe activiteiten”, klinkt het. Die nieuwe activiteiten draaien rond gedeelde en duurzame mobiliteit, vrijetijdsmobiliteit (Ferrari Francorchamps Motors Brussels en Ferrari Francorchamps Motors Luxembourg, Ginion Classics voor prestigieuze oldtimers en collectiewagens, en Master Switch voor organisatie van evenementen en rally’s rond de klassieke en collectiewagens), verdeling en opslag van energie, en duurzaam en ecologisch vastgoed.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20