Huur of koop het jacht uit de James Bond-film Skyfall

U kiest voor luxe, maar niet voor de vele gevaren die James ‘007’ Bond moet trotseren? Dan hebt u een dikke portefeuille nodig als u in de voetsporen van de beroemdste geheim agent van de wereld wil treden. Het jacht dat in de recentste Bond-film Skyfall is te zien, staat te koop.

Skyfall werd gefilmd aan de Turkse kust bij Bodrum en Fethiye. Het jacht dat hiervoor bij Pruva werd gehuurd is nu te koop voor een bedrag van 14,2 miljoen dollar. Wil je het even uitproberen vooraleer je de chequeboek bovenhaalt? Dat is mogelijk, want geïnteresseerden kunnen de 56 meter lange boot ook charteren voor 120.000 dollar per week.

Superjacht Regina werd voor Skyfall omgedoopt in Chimera en je ziet Bond in de film genieten van het jacht én van Bond-girl Severine, een rol gespeeld door actrice Berenice Marlohe. De Regina heeft zes luxueuze gastencabines en er is dus plaats voor in totaal twaalf genodigen. Voor Skyfall werd de living van het jacht omgetoverd in een luxe-slaapkamer. Brits geheim agent zijn heeft zo zijn voordelen…

De producers van de film, Michael Wilson en Barbara Broccoli, combineerden het nuttige aan het aangename want na de filmopnames was er nog tijd voor een uitgebreid culinair diner met lokale specialiteiten en een party op de Chimera. Een twintigtal gasten én Daniel Craig vierden de hele nacht feest op het jacht. (JCV)

www.pruva.com

Meer