‘Hoogste’ appartement van België staat te koop (VIDEO). Kostprijs: 3,5 miljoen euro

Een penthouse op de hoogste verdieping van de Brussels UP-site building staat te koop voor 3,5 miljoen euro. Het appartement is 540 vierkante meter groot en biedt een uitkijk van 360 graden op de stad Brussel en omgeving. De vraagprijs bedraagt omgerekend 6.500 euro per vierkante meter.

De woontoren UP-site is 140 meter hoog. Hij is daarmee de hoogste woontoren van België en een van de hoogste van Europa. Hij telt 251 appartementen op 41 verdiepingen. Het gebouw staat in de Brusselse havenwijk, nabij het kanaal en het stadsdeel Thurn & Taxis.

Het ‘hoogste Penthouse van België’ heeft naast een wintertuin met bar die toegang geeft tot een groot terras, ook een grote woonkamer en een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken, drie slaapkamers en drie badkamers (zie video onder). De koper krijgt er 2 garageboxen en ook 2 parkeerplaatsen bij. Het appartement wordt aangeboden door vastgoedmakelaar Latour & Petit.

De koper kan ook gebruik maken van de exclusieve diensten en apparatuur die de UP-site woontoren biedt. Zo is er een conciërgeservice, een privébioscoop voor 25 personen, een juniorruimte, een spa, een fitnessruimte, een restaurant en een loungebar.

Ons land telt 2 gebouwen die hoger zijn dan de Up-site woontoren. Het gaat om de Zuidertoren (150 meter) en de Financietoren (144). Beide zijn kantoorgebouwen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20