Het lievelingsobject van kunstschilder Julie Loeckx: ‘De ring van mijn oma’

Mijn lievelingsobject is een ring die mijn oma altijd droeg, een versmelting van haar trouw- en verlovingsring en de trouwring van mijn overgrootmoeder, en die ik kreeg na haar dood vorig jaar. Mijn oma betekende heel veel voor mij, we hadden een bijzondere band. Ze was een heel sterke vrouw die veel gerealiseerd heeft in haar leven.

Julie Loeckx: 'Mijn lievelingsobject is een ring die mijn oma altijd droeg'. Foto: Stefanie Faveere

We begrepen elkaar en ik bewonderde haar manier van leven

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer