Gerucht: Apple stelt iPhone 13 voor op deze datum

Het lijkt erop dat Apple de iPhone 13-serie zal voorstellen tijdens de derde week van september. Dat blijkt uit analyse van fabrikanten die voor Apple werken.

In het nieuws: Het is de gerenommeerde website MacRumors die met de nieuwe informatie over de iPhone 13 naar buiten komt. Zij menen op basis van een beleggersnota van Wedbush-analist Daniel Ives te weten dat Apple zijn de nieuwe iPhone 13-modellen zal voorstellen in de derde week van september.

  • Het nieuws over de lanceerdatum van de nieuwe iPhone-reeks komt niet geheel als een verrassing. In het verleden stelde Apple zijn nieuwe modellen namelijk altijd in september voor. Door de problemen die veroorzaakt waren door de coronacrisis was de lancering van de iPhone 12 vorig jaar echter opgeschoven naar halverwege oktober.
  • Uit eerdere geruchten bleek al dat Apple van plan was om dit jaar terug te keren naar zijn vaste lanceringsmaand september. Tot nu toe was het wel nog niet duidelijk wanneer dat precies zou zijn. In het verleden koos Apple meestal voor de eerste helft van de maand, maar nu zou de iPhone 13 dus in de derde week van september voorgesteld worden.

Wat mogen we verwachten van de iPhone 13-reeks?

Meer
Laatste update:
Laatste update:
Lees meer...
Markten
BEL20