Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten

Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten spreekt steeds meer mensen aan. Om de voordeligste lening te vinden die het beste past bij je persoonlijke situatie past, dien je meerdere gratis offertes op te vragen bij kredietverstrekkers en deze onderling te vergelijken. Bij verschillende kredietverstrekker kun je vaak een offerte voor grotere- en kleinere leningen aanvragen: Toch zal niet elke kredietverstrekker je zonder problemen geld gaan lenen, zeker niet als je geregistreerd staat bij het BKR (in Nederland) of het CKP (in België). Als je op deze lijsten belandt dan wordt je immers vaak beschouwd als een wanbetaler, zelfs als dit buiten je eigen schuld om is gebeurd.

Waarom een lening afsluiten?

Veel mensen overwegen vanwege een bepaalde situatie een lening af te sluiten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan mensen die:

  • onlang werkloos zijn geworden,
  • niet voldoende financiële reserve hebben,
  • in een echtscheiding terecht zijn gekomen,
  • een ernstige ziekte moeten overwinnen,
  • met een faillissement te maken hebben.

In al dergelijke gevallen zullen de maandelijkse rekeningen toch betaald moeten worden. Om te voorkomen dat er na verloop van tijd je een deurwaarder langskomt, kan een lening soms uitkomst bieden. Maar eveneens als je wilt investeren in bijvoorbeeld een auto die je nodig hebt om naar je (nieuwe) werk te gaan, kan geld lenen noodzakelijk lijken.

Online lening simulatie maken

Opgelet: geld lenen kost ook geld! De jaarlijkse rente percentage kan je terugvinden op de website van de kredietverstrekker.

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

BKR- of CKP check

Bij een groot aantal banken en andere financiële instellingen kun je een lening aanvragen. Hoewel niet elke bank aan is gesloten bij het BKR of CKP zal toch altijd je financiële verleden en eventuele negatieve registraties onder de loep worden genomen door de kredietverstrekker. Elke lening die je aanvraagt, uitgezonderd een minilening, zal je immers een notering op de zwarte lijst opleveren.

Bij het aanvragen van een lening, met een BKR- of CKP registratie, heb je pas een probleem als je een langere periode een betalingsachterstand hebt. Het afsluiten van een nieuwe lening of hypotheek zal daardoor lastiger of onmogelijk worden. Een negatieve registratie zorgt er dus vaak voor dat je geen extra geld meer kunt lenen bij een bank of financiële instelling die aan is gesloten bij het BKR of CKP.

Geld lenen zonder BKR of CKP toetsing binnen 10 minuten

Online zijn er echter een heleboel kredietverstrekkers actief die je, ondanks je negatieve BKR of CKP notering, geld willen lenen. De voorwaarden voor een dergelijke lening zijn echter in de meeste gevallen erg streng. Je hebt vaak de keuze uit het afsluiten van een minilening (voor een geringe lening) of een hypothecaire lening (voor een grotere leensom) als je buiten een BKR of CKP toetsing om extra geld nodig hebt.

  • Minilening: een minilening is een lening van minder dan 1000 euro en een looptijd van hoogstens 3 maanden. De kosten van deze lening zijn vaak vrij hoog, maar je hoeft geen salaris te ontvangen om een minilening aan te vragen. Je kunt ook met een uitkering of studiefinanciering een dergelijk krediet aanvragen.
  • Hypothecaire lening: een lening die alleen af kan worden gesloten als jezelf, of je ouders, een eigen woning bezitten.

Snel geld lenen

Als je al eens eerder bij een bepaalde kredietverstrekker een minilening af hebt gesloten en deze probleemloos af hebt weten te lossen dan kan een volgende minilening vaak erg snel in orde worden gemaakt. Bij het afsluiten van een minilening hoeft er immers geen wettelijk verplichte check uit te worden gevoerd bij het BKR of het CKP. Verder zal de aanvraag volledig online afgehandeld worden en hoef je dus geen afspraak te maken bij een financiële instelling en een dossier van bewijsstukken ter controle aan te bieden.

Zowel de toetsing bij het BKR als het CKP neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Dit geldt uiteraard ook voor het maken van een afspraak met een financieel adviseur bij een kredietverstrekker en de controle van alle bewijsstukken die je aan hebt geleverd. Sommige kredietverstrekkers kunnen aan bestaande klanten al een minilening verstrekken in 10 minuten. Het geld dat je wilt lenen heb je in een dergelijk geval nog op de dag van de aanvraag op je rekening staan.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20