Grootste cryptobeurs Binance zegt vertrouwen in nummer 2 op

‘s Werelds grootste cryptobeurs heeft besloten ongeveer 529 miljoen dollar aan FTT-munten te dumpen, dat bevestigt Changpeng ‘CZ’ Zhao, CEO van het bedrijf.

Waarom is dit belangrijk?

Binance staat bekend als ‘s werelds grootste cryptobeurs. Een volledige terugtrekking uit FTX, de tweede grootste speler op de markt, zou daarom wel eens grote gevolgen kunnen hebben voor Sam Bankman-Fried's opkomende cryptobeurs en de waarde van zijn FTT-munt.

De essentie: Binance besluit al zijn FTT-munten te dumpen.

  • FTT is de munt van FTX, een cryptobeurs gespecialiseerd in futuresmarkten waarvan Binance een klein aandeel had. Binance besloot vorig jaar echter uit de investering te stappen, waarbij de beurs zo’n 2,1 miljard dollar aan BUSD- (een stablecoin) en FTT-munten ontving.
  • Die besluit Binance nu volledig te dumpen, als gevolg van “recente onthullingen”, aldus CZ, die geen verder details verschaft. Sam Bankman-Fried, CEO van F
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.