BeReal lanceert nieuwe functie waarbij je de seconden voor je BeReal in videovorm kan delen

BeReal is sinds vorig jaar een van de nieuwste spelers op de socialmediamarkt. Door de populariteit koos de app om enkele updates door te voeren. Een van die updates is het feit dat je nu meerdere BeReals per dag kan posten. Maar nu komt er nog een nieuwe mogelijkheid bij.

Iedereen kent ondertussen wel het principe van BeReal. Dagelijks krijg je op een willekeurig tijdstip een melding op je telefoon. Eenmaal de melding er is, krijg je twee minuten de tijd om je BeReal te nemen en zo de echte jij op sociale media te tonen.

BeReal

De eerste maanden draaide de app enkel en alleen op die functie. Maar de laatste tijd hebben de bedenkers van het platform er enkele updates aan toegevoegd. Zo kan je BeReal nu koppelen aan je Spotify én kan je meerdere BeReals per dag posten.

Dat laatste gebeurt alleen wanneer je eerste foto op tijd wordt gepost. Enkel en alleen dan krijg je toegang tot de twee extra posts per dag.

Extra video

Aangezien de populariteit van BeReal nog steeds niet is afgenomen, proberen de eigenaars met nieuwe updates te blijven komen. Gisteren was zo in een video op TikTok te zien hoe er een nieuwe update zit aan te komen. Daarbij zal je ook de seconden voor de BeReal kunnen delen.

De nieuwe functie wordt door BeReal ‘Behind The Scenes‘ of ‘BTS‘ genoemd. Met de nieuwe functie kan je op de app aangeven dat je toegang geeft tot de camera net voor je een BeReal maakt. Als je dat hebt gedaan, zal je in de toekomst een korte video van net voor je BeReal ontvangen. Op die manier krijgen je vrienden dus een chaotische clip te zien van jij die een shot probeert te maken.

@bereal

Introducing BTS (Behind the Scenes), the feature that automatically captures those few seconds before you take your BeReal. It’s time to discover those unexpected, surprising and funny moments behind your daily BeReal.

♬ sonido original – BeReal.
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.