Bekende Dogecoin Youtuber doet waarde cryptomunt Tiger King fors hoger schieten

Matt Wallace, een bekende Youtuber die voornamelijk video’s over Dogecoin (DOGE) maakt, heeft de prijs van de cryptomunt Tiger King (TKING) de hoogte ingejaagd. Volgens de vlogger kunnen beleggers met een investering van 1.000 dollar in de cryptomunt op termijn 500.000 dollar verdienen.

Tiger King is een cryptomunt die beweert de officiële munt te zijn van de hoofdrolspeler uit de gelijknamige documentairereeks op Netflix. Wallace liet maandag in een tweet weten dat hij ervan overtuigd is dat TKING stevig in waarde kan stijgen. “Een investering van 1.000 dollar in de cryptomunt kan 500.000 dollar waard zijn zodra de market cap van 1 miljard dollar wordt gerond”, schreef hij in een tweet.

Volgens hem zal de waarde van de cryptomunt stijgen omdat er verschillende projecten over de figuur Tiger King in de pijplijn zitten. Om te beginnen is er een film in de maak waarin Nicolas Cage de rol van Joe Exotic (aka Tiger King) zal spelen. Verder komt er een tweede seizoen van de populaire documentairereeks. Wallace benadrukte in de tweet overigens dat Exotic minder dan 1 procent van TKING bezit.

Nog niet op recordkoers

De waarde van Tiger King is tussen maandag en dinsdag gestegen van 0,000002 tot 0,000005 dollar. Dat is een toename van zo’n 150 procent. Ondanks de recente stijging zit de munt nog niet op een recordkoers. Bij de lancering in mei 2020 was de cryptomunt 0,000008 dollar waard. De cryptomunt werd gelanceerd op de blockchain van Ethereum (ETHER).

Koersverloop Tiger King sinds lancering – Bron: Coinmarketcap

In andere tweets drong Wallace er bij zijn volgers op aan om TKING te kopen omdat er momenteel slechts 1.500 beleggers zo’n munt bezitten. “Bijna niemand van hen heeft plannen om de cryptomunt te verkopen”, tweette hij. Wallace liet maandag ook weten dat Dogecoin, Tiger King en Ethereum zijn drie grootste crypto-investeringen zijn.

Exotic, wiens echte naam Joseph Maldonado-Passage is, werd in 2020 veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf op beschuldiging van dierenmishandeling, waaronder het doodschieten van tijgers, en huurmoord.

Lees ook:

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20