“Ondanks versoepeling regels stopzetting verzekering, zullen Belgen niet snel via directe kanalen een contract bij een concurrent afsluiten”

Je kunt voortaan sneller je verzekeringscontract stopzetten. Daardoor loont het nu meer dan ooit de moeite om verzekeringen te vergelijken. "We zien vandaag dat veel Belgen niet via directe kanalen een verzekering afsluiten. De makelaar blijft een cruciale rol spelen", merkt Jean-Louis Van Marcke, CEO van de offertevergelijker Bobex, op.


Key takeaways

  • Sinds 1 oktober kan je vanaf het tweede jaar van een lopend verzekeringscontract de overeenkomst op eender welk moment stopzetten, re
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.