Bespaar tot wel 5% op je reiskosten met het PartnerPlusBenefit-programma

Wist je dat bedrijven die gebruikmaken van loyaliteitsprogramma’s zoals PartnerPlusBenefit gemiddeld 3 tot 5% besparen op hun jaarlijkse reiskosten? Voor bedrijven en freelancers die regelmatig voor zaken de wereld rondreizen, is dit programma van de Lufthansa Group – waar ook Brussels Airlines deel van uitmaakt – dé slimme manier om zowel kosten te drukken als exclusieve voordelen te verzamelen. Benieuwd hoe dit jouw reizen net dat beetje extra kan geven?

Waarom zou je je aansluiten bij PartnerPlusBenefit?

Met PartnerPlusBenefit verdien je punten voor elke vlucht met de Lufthansa Group en haar 11 partnermaatschappijen, waaronder Brussels Airlines, Austrian Airlines, Eurowings, Lufthansa en SWISS. De gespaarde punten kunnen worden ingewisseld voor tal van aantrekkelijke voordelen, zoals gratis vluchten, upgrades, sustainable aviation fuel en toegang tot exclusieve lounges.

Bovendien kunnen werknemers tijdens zakelijke reizen naast de bedrijfsvoordelen ook hun persoonlijke Miles & More-punten blijven verzamelen. Een dubbele winst dus, voor zowel het bedrijf als de medewerkers.

Reis slimmer en comfortabeler met je gespaarde punten

Stel je voor: je hebt binnenkort een vergadering in Duitsland en je kunt je Economy Class-ticket upgraden naar Business Class met slechts 8.000 gespaarde punten. Dat betekent dus meer ruimte en comfort om in alle rust te werken of te ontspannen tijdens de vlucht.

Reis je vaker naar andere Europese bestemmingen? Dan kun je al voor 20.000 punten een retourvlucht boeken naar Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk. Voor andere Europese bestemmingen heb je 36.000 punten nodig. De punten worden berekend op basis van de ticketprijs, vermenigvuldigd met vier, waardoor je snel spaart.

Voor langere afstanden, zoals een vlucht naar New York, kan je met 48.000 punten al een upgrade krijgen van Premium Economy naar Business Class – ideaal voor extra comfort tijdens die lange vluchten.

#BePartOfTheClub – Word lid van de club van slimme business reizigers

Het PartnerPlusBenefit-programma is meer dan alleen een loyaliteitsprogramma – het is een community van slimme businessreizigers die hun reizen zo efficiënt mogelijk maken. Door je aan te sluiten bij dit programma, krijg je toegang tot een breed scala aan voordelen die je zakelijke trips aangenamer en voordeliger maken.

Slimme travel hacks voor frequente reizigers

Reizen draait niet alleen om het verzamelen van punten, maar ook om het optimaliseren van je ervaring. PartnerPlusBenefit biedt handige hacks om je reis gemakkelijker te maken. Wil je de lange beveiligingsrijen vermijden? Gebruik je punten voor een upgrade en maak gebruik van de fast track, zodat je snel bij de gate bent zonder stress.

Met je welkomstvouchers heb je toegang tot exclusieve lounges zoals The Loft en The Sunrise, waar je in alle rust kunt werken of ontspannen met een drankje, ver weg van de drukte.

Zorg ook dat je bagage geregeld is: gebruik je punten om van tevoren extra bagage te boeken en voorkom onverwachte kosten op de luchthaven.

Exclusieve welkomstbonus voor nieuwe inschrijvingen

Als je je vóór 31 december 2024 inschrijft voor het PartnerPlusBenefit-programma, ontvang je een welkomstbonus van 8.000 punten en twee toegangsvouchers voor business lounges. Of je deze punten nu gebruikt voor een vluchtupgrade of een extra comfortabele start van je reis in een luxe lounge, je zult merken dat het loont om deel uit te maken van deze club.

Wil jij jouw zakelijke reizen efficiënter, comfortabeler en voordeliger maken? Meld je dan vandaag nog aan voor PartnerPlusBenefit programma en sluit je aan bij onze community van slimme businessreizigers. Schrijf je nu in via deze link en start meteen.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.