11 redenen waarom OPPO de smartphone van de toekomst is

Of OPPO ‘the new kid on the block’ is onder de smartphones? Ja en neen. Het innovatieve merk kwam pas vorig jaar op de Belgische markt, maar het lanceerde al in 2008 hun eerste mobiele telefoon. Sindsdien is OPPO uitgegroeid tot wereldwijd toonaangevend merk voor smartphones en slimme apparaten. In 2016 behaalde hun wereldwijd marktaandeel al de top 4. En iets zegt ons dat het daar niet bij zal blijven, want OPPO brengt de smartphones van de toekomst. En wel om deze redenen:

1. Focus op innovatie

OPPO Find X3 Series

OPPO wil innovatief zijn en investeert daarom stevig in technologische innovatie. Mét resultaat: zo brachten ze met de OPPO Reno 5G de eerste 5G-smartphone op de markt in Europa. Ook bij de lancering van hun nieuwste Find X3 Series staat innovatie voorop. Of het nu gaat om beeldkwaliteit, design of prestaties, de toestellen bieden een state of the art en premium gebruikservaring.

2. Eigen besturingssysteem ColorOS

In 2013 lanceerde OPPO een eigen besturingssysteem: ColorOS, op basis van Android. Dat biedt heel wat innovatieve mogelijkheden, zoals ‘vertalen met drie vingers’. Deze functie, aangedreven door Google Lens, maakt het mogelijk om in één beweging screenshots te maken én te vertalen. En met het privésysteem kan je twee aparte systemen gebruiken, bijvoorbeeld voor werk en privé, waar je met twee verschillende vingerafdrukken toegang toe kan krijgen. Gamers zullen dan weer zeer te spreken zijn over de volledig personaliseerbare gaming set-up waarbij je de aanrakingsreponsniveaus voor elke game apart kan aanpassen.

3. Gebruik van AI

De smartphones van OPPO maken gebruik van AI waardoor foto’s en video’s naar een hoger niveau worden getild. Zo past de verlichting zich bij de nieuwe Find X3 Series toestellen dankzij AI Highlight Video op intelligente wijze aan de omgeving aan, zodat je zelfs bij weinig licht verbluffende resultaten krijgt. 

4. Razendsnelle laadtechnologie 

De batterij van de nieuwe Find X3-toestellen is ontworpen om lang mee te gaan en heeft een indrukwekkende duur, waar je de telefoon ook voor gebruikt. Bovendien kan je het toestel in een vingerknip opladen: dankzij de 65W SuperVOOC 2.0 is je telefoon in slechts 35 minuten 100% opgeladen. En na 5 minuten kan je toestel alweer vier uur mee – gedaan met batterijstress! De Find X3 Pro kan je zelfs gebruiken om andere apparaten op te laden dankzij de reverse charging.

5. 5G-Ready

Zowel de Reno 5G als de nieuwste Find X3 Series smartphones zijn voorzien van 5G-connectiviteit, zodat je smartphone helemaal klaar is voor de toekomst en je die in alle uithoeken van de wereld kan gebruiken De Reno 5G was zoals eerder vermeld zelfs de eerste 5G-smartphone in Europa. 

6. Ongeëvenaarde kwaliteit van foto’s en video’s 

De Find X3 Series zorgen voor verbazingwekkend kwalitatieve foto’s en video’s, waarbij de Find X3 Pro echt het neusje van de zalm is. De Find X3 Pro is de eerste smartphone die twee primaire 50MP-lenzen combineert: groothoek en ultragroothoek. Daarnaast is er een microcamera waarmee je met een vergroting van 60x fotografeert en details weergeeft die voor het blote oog verborgen zijn. In de Expertmodus kan je bovendien foto’s nemen in RawPlus, met ruimte voor nabewerkingen. 

OPPO Find X3 Pro

7. Levensechte kleurenweergave

Alle kleuren van de regenboog? De Find X3 Pro gaat nog een stapje verder en legt de lat voor kleurenweergave verbijsterend hoog. Dankzij het 10-bits Full-Path Colour Management System kunnen foto’s en video’s worden vastgelegd, opgeslagen en weergegeven met tot 1 miljard (!) kleuren. Op die manier krijg je een professionele kleurennauwkeurigheid en zien beelden er ongelooflijk uit. 

8. Dual-view video 

Bij de nieuwe Find X3-toestellen kan je tegelijk vooruit én achteruit filmen. Zo kan je je eigen reactie opnemen terwijl je filmt, omdat de hoofd- en selfiecamera tegelijk actief kunnen zijn. Zo hoef je nooit iets te missen. 

9. Hoge performantie

Door je feed scrollen, video’s bekijken of op het internet surfen: alles gaat vlot en soepel dankzij de vernieuwingsfrequentie van 90Hz bij de Find X3 smartphones. Bij de Find X3 Pro schakelt je scherm zelfs vlot tussen 5Hz en 120Hz, afhankelijk van je activiteiten. Op die manier gaat je batterij nog langer mee en kan je altijd rekenen op een hoge performantie. 

10. Strak design

De Find X3-smartphones zijn gestroomlijnd en hebben een ultraslanke behuizing. Zo nemen ze minder ruimte in je broekzak in en liggen ze lekker in de hand. De Find X3 Pro gaat nog een stapje verder en heeft een futuristisch en stijlvol design waarbij de glazen achterkant vloeiend overgaat in de Gradient Arc Camera module. En niet onbelangrijk: het toestel biedt je het premium gevoel van een glazen achterkant, maar zonder het nadeel van de vingerafdrukken. Deze smartphone is bovendien water- en stofdicht, zodat je zonder zorgen op pad kan. 

11. Briljante schermkwaliteit 

Een briljante smartphone vraagt om een briljant scherm. Zo kan je bij de Find X3 Pro met een simpele tik elke clip transformeren in een HDR-juweeltje, en bestaande video’s kan je opschalen naar een verdubbelde resolutie. Wanneer je in het donker aan het browsen bent, wordt de temperatuur en helderheid van het scherm bovendien automatisch aangepast om je ogen te beschermen. Zo geniet je altijd en overal van optimale beeldkwaliteit. 

OPPO Find X3 Neo

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20