Zoet, zoeter, zoetst bij the café at royal

Het beste deel van de maaltijd is het dessert. Als je het daarmee eens bent, zal je je verheugen op een tafel in The Café, het dessertrestaurant van het iconische Café Royal Hotel in Regent Street en het eerste in zijn soort in Londen.

Het moet een natte droom zijn van zoetekauwen: op restaurant gaan en een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert krijgen die alledrie bol staan van de zoetigheden. De creaties van banketbakker Sarah Barber zijn onderverdeeld in drie menu’s met drie, vier of vijf gangen en een optioneel wijnarrangement: een nostalgisch menu met lekkernijen uit de kindertijd (Snickers, iemand?), Pick N Mix (proef zeker de Queen of Hearts met champagne, rozen en framboos) en Sarah In Wonderland met een knipoog naar de avonturen van Alice in Wonderland.

Wie wat afwisseling wil in het smaakpalet kan ook voor iets hartigs kiezen tussen al het zoets door. Een menu heb je vanaf 33 euro.

Meer info via www.hotelcaferoyal.com

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.