Wat is KBC Touch?

Online bankieren is natuurlijk helemaal van deze tijd. Je regelt al je bankzaken snel en eenvoudig vanuit huis op momenten dat het jou uitkomt. Nooit meer hoef je naar de bank om geld over te schrijven, je huur of je rekeningen te betalen, of een lening aan te vragen.  Inmiddels zijn de meeste mensen wel gewend aan online bankieren en tot dusverre niets nieuws, zou je denken. Maar heb je al van KBC Touch gehoord? KBC Touch combineert de beste eigenschappen van bankieren via internet en loopt voor op ontwikkelingen in het online regelen van je bankzaken en financiën. Met KBC Touch behoud je het overzicht over je inkomsten en uitgaven, voer je snel en veilig betalingen uit en switch je gemakkelijk tussen je persoonlijke en zakelijke rekeningen. Voortaan heb je alle informatie over jouw geldzaken in één oogopslag altijd bij de hand.

KBC Touch: internetbankieren voor privé- en zakelijk gebruik

KBC Touch is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepsbeoefenaars. Als ondernemer is het soms lastig om je bankzaken te scheiden. Ondernemers ontvangen en versturen immers zeer regelmatig betalingen. Soms doe je op één dag zelfs tientallen betalingen. Daarom is het erg belangrijk dat je het overzicht weet te bewaren. Overzicht hebben en houden over je geldzaken is voor je financiële positie natuurlijk van belang maar bijvoorbeeld ook voor het opgeven en betalen van je belastingen.

KBC Touch is daarom speciaal ontwikkeld met de (kleine) ondernemer in het achterhoofd. De meeste ondernemers met relatief weinig werknemers of een zaak waarin slechts jij als eigenaar actief bent, regelen vaak zelf hun geldzaken. Je hebt dan immers geen financiële afdeling die al je betalingen in de gaten houden, zoals het controleren van de ontvangst van facturen, openstaande rekeningen en het betalen van crediteuren. Wanneer je zelf het meeste doet in je onderneming, weet je natuurlijk al lang dat je baat hebt bij een bank die jouw financiën duidelijk en zonder omhaal aan je presenteert.

KBC Touch: al je bankzaken kun je voortaan onderweg doen

De meeste mensen hebben hun smartphone of tablet altijd bij zich. KBC Touch werkt niet alleen op je desktop of laptop maar natuurlijk ook op al je devices. Ideaal wanneer je vaak onderweg bent naar bijvoorbeeld zakelijke afspraken of veel op zakenreis gaat. Ook indien je geen ondernemer bent is KBC Touch ontzettend handig. Werk je bijvoorbeeld onregelmatig of op tijden waarop je bank niet open is? Dan kun je voortaan nog steeds bankieren. Niet alleen kun je betalingen uitvoeren, je kunt ook allerlei financiële producten afsluiten via de KBC Touch app, zoals verzekeringen, leningen en spaarrekeningen.

Een veelgehoorde klacht over online bankieren is dat je geen toegang hebt tot je financiën zonder een kaartlezer. En terecht. Immers, je bankiert online omdat je mobiel wilt zijn en overal je geldzaken wilt regelen, of een overzicht van je bankzaken kunt raadplegen. KBC Touch werkt daarom met KBC Sign en de itsme app. Hiermee kun je veilig en snel inloggen op je persoonlijke rekeningen en hoef je dus niet meer per se je kaartlezer te gebruiken. Ook hoef je nooit meer de lange codes van je kaartlezer in te typen, of bang te zijn dat de batterijen van je kaartlezer leeg zijn net op het moment dat je een belangrijke betaling wilt doen. Met KBC Touch log je in of je accordeert je betalingen vanuit de online omgeving. Met de itsme app hoef je nog maar één wachtwoord te onthouden en log je daarmee in op je rekeningen. Prettig wanneer je onderweg betalingen wilt doen en de kaartlezer bent vergeten.

Gebruiksgemak met KBC Touch

Voor veel mensen is het lastig om financieel overzicht te bewaren. Dat is niet zo gek want steeds meer betalingen doe je elektronisch, waardoor je te maken krijgt met veel transacties. Met KBC Touch zoek je gemakkelijk jarenlang terug in je transacties en kan je op allerlei criteria zoeken. Het is dus een fluitje van een cent om net die ene specifieke transactie te vinden zodat je bijvoorbeeld kunt controleren of één van je klanten zijn factuur al heeft betaald.

KBC Touch en je hypothecaire leningen en verzekeringen

In de online omgeving van KBC Touch vind je een handig overzicht van je woonkrediet zoals hypotheken en andere leningen. Je ziet in één oogopslag hoe lang het duurt voordat je je huis hebt afbetaald en wat je volgende afschrijving zal zijn. Daarbij kan je met KBC Touch een lening simuleren en direct aanvragen. Handig wanneer je bijvoorbeeld wilt weten of je een verbouwing kunt bekostigen. Ben je al aan het verbouwen? Dan kan je eenvoudig en snel de bonnetjes van alle materialen en vakmannen indienen.

KBC Touch en jouw mobiliteit

Je kunt met KBC Touch ook direct allerlei leningen en verzekeringen afsluiten en zelfs private leaseauto’s samenstellen en aanvragen.  Zo zit je wat betreft je wagen ook helemaal goed bij KBC Touch. Je ziet er direct een overzicht van je lopende autokrediet en kunt er nieuwe kredieten eveneens direct aanvragen. Wil je je nieuwe wagen direct verzekeren? Ook dat kan met KBC Touch.

KBC Touch zorgt dat je mobiel bent en blijft. Je kunt sinds maart je volledig uitgeruste private lease nu bestellen. Voor een vast bedrag per maand rijd je rond in een wagen uit het uitgebreide aanbod. Ook je elektrische fiets kan je vanaf nu met KBC Touch direct verzekeren.

KBC Touch en veiligheid

KBC Touch is ontwikkeld met de grootst mogelijke veiligheid in het oog. Daarom bevat de KBC Touch software op je laptop of tablet uitgebreide bescherming tegen hackers en virussen. De geheime code van vijf cijfers is even veilig als de code die je kaartlezer genereert. Inloggen is alleen mogelijk met de door jou gekozen en geregistreerde geheime code. Na drie foutieve inlogpogingen moet je je opnieuw registreren. Na enkele minuten inactiviteit word je automatisch uitgelogd. Je ziet, KBC Touch doet er alles aan om jouw geld en privacy te beschermen.

Meer