Duurste VIP-pakket voor bokswedstrijd tussen Mike Tyson en Jake Paul kost 2 miljoen dollar

De bokswedstrijd tussen Jake Paul en Mike Tyson op 20 juli zal een van de best bekeken bokswedstrijden ooit worden. Toch zal niet iedereen daarvoor evenveel geld betalen. Voor het evenement is namelijk ook een VIP-pakket beschikbaar dat maar liefst 2 miljard dollar (1,84 miljoen euro) kost.

Komend weekend staat met de bokskamp tussen Tyson Fury en Oleksandr Usyk voor een eengemaakte wereldtitel zwaargewichten misschien wel de belangrijkste bokswedstrijd van het jaar op de planning. De meest gemediatiseerde kamp volgt echter op zaterdag 20 juli. Dan stapt voormalig wereldkampioen Mike Tyson (57) in de ring tegen Jake Paul (27), een YouTuber die zich omschoolde tot bokser.

De wedstrijd tussen Jake Paul en Mike Tyson wordt door veel bokspuristen als een schande gezien, maar dat zal de interesse erin niet minder maken. De kamp wordt gestreamd door Netflix, waardoor zo’n 270 miljoen abonnees gratis zullen kunnen kijken. Daarnaast zullen er in het AT&T Stadium in Arlington, Texas meer dan 80.000 mensen live kunnen volgen.

VIP-pakket

De tickets om het evenement live bij te wonen gingen zojuist in voorverkoop. Daarbij hoort ook een opvallend VIP-pakket. Most Valuable Promotions, het bedrijf waarvan Jake Paul mede-eigenaar is, biedt namelijk zo’n pakket aan voor 2 miljard dollar (1,84 miljoen euro). Het gaat om een VIP-arangement voor tien mensen.

In dat pakket zit dan ook heel wat inbegrepen:

  • Twee stoelen aan de rand van de boksring.
  • Vier zitplaatsen op de eerste rij en nog eens vier zitplaatsen op de tweede rij.
  • Eten en drinken tijdens het event.
  • Een foto voor het gevecht in de kleedmaker met zowel Mike Tyson als Jake Paul.
  • Een luxueus verblijf voor twee nachten in een penthouse in het hotel waar ook Tyson en Paul logeren.
  • Gesigneerde handschoenen van beide boksers.