Markten:
Markten inladen...

ZATERDAG 06 JUN

Business 24/7

Zoeken
scrollTop top

De hoogtepunten van technologiehoogmis CES

Logo Business AM
Tech

10/01/2020 | Kim Evenepoel | 2 min leestijd

De technologiebeurs Consumer Electronics Show of CES in Las Vegas is afgelopen. De grootmachten uit de sector toonden er de nieuwste snufjes die ze ontwikkeld hebben. Maar het wordt al snel moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Onze redactie verzamelde de meest opmerkelijke nieuwigheden in onderstaande video.

Alvast één belangrijke vaststelling: technologie en auto’s raken almaar intenser verweven. Dat bleek ook de afgelopen week in Las Vegas. De nieuwe snufjes kwamen niet alleen van gevestigde waarden als Mercedes. Niemand minder dan Sony pakte verrassend genoeg uit met een elektrische wagen. Gamers die hoopten dat het grote event zou draaien rond de nieuwe versie van spelconsole PlayStation moesten ontgoocheld afdruipen. Maar dat maakte de presentatie van de Vision-S niet minder spectaculair.

Voorts konden liefhebbers van het betere gadget zich opwarmen aan laptops met plooibare schermen en het huisrobotje Ballie.

Source: BusinessAM


Gelijkaardige artikels


Logo BusinessAM

Business AM | Zo gezegd

Watermark

‘We moeten op Europese schaal handelen om goed en versterkt uit deze crisis te komen’

Duits bondskanselier Angela Merkel
Logo Business AM

Business AM | Zo gezegd

Quote Merkel

‘We moeten op Europese schaal handelen om goed en versterkt uit deze crisis te komen’

Duits bondskanselier Angela Merkel
Zo gezegd: Gita Gopinath

De coronacrisis is veel groter dan de bankencrisis. Een schok als deze hebben we niet meegemaakt sinds de Grote Depressie. Misschien is dit wel de Grote Lockdown.

Gita Gopinath, de hoofdeconome van het IMF

Quote van de dag Elon Musk

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
zo gezegd michel barnier

Er zijn veel ernstige verschillen tussen het VK en de EU over de toekomstige handelsrelatie. Een akkoord is mogelijk… al is het moeilijk.

Michel Barnier, hoofdonderhandelaar brexit voor de EU
Quote van de dag corona

We moeten rationeel blijven. Maar de kans om het virus in te dammen wordt kleiner. We bereiden ons ook voor op een pandemie.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO
Logo Business AM

Business AM | Stocks