Rechtstreeks van Brussel naar Zuid-Afrika met Air Belgium

Deze avond, op 14 september 2022, vertrekt voor de eerste keer sinds meer dan 20 jaar opnieuw een rechtstreekse lijnvlucht vanuit België naar Zuid-Afrika. De Belgische luchtvaartmaatschappij Air Belgium vliegt voortaan twee maal per week naar Johannesburg en Kaapstad met hun zeer recente A330-900neo.

Elke woensdag en zondag vertrekt er een vlucht om 19u45 uit Brussels Airport. De aankomst in Johannesburg staat gepland om 7u15 de volgende dag, met een doorreis naar Kaapstad en aankomst om 11u00 lokale tijd.

Fly Belgian Class

Air Belgium heeft aan boord van de A330neo toestellen drie serviceklassen: 30 zitplaatsen in business class, 21 zitplaatsen in premium class en 235 zitplaatsen in economy class. Deze vliegtuigen zijn de modernste die onder Belgische vlag vliegen. De Airbus A330neo verbruikt gemiddeld 25% minder brandstof dan vliegtuigen van de vorige generatie. Wat comfort betreft, bieden deze vliegtuigen stillere cabines, regelbare verlichting, een ultramodern entertainmentsysteem aan boord en WIFI-internetverbinding tijdens de vlucht.

Air Belgium promoot haar Belgische karakter via de typisch Belgische gerechten en de lokale producten aan boord, zijn nederigheid, zijn humor en de gastvrijheid van zijn personeel.

38 bestemmingen binnen Afrika

Dankzij het partnerschap tussen Air Belgium en de Zuid-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij Air Link, kun je na aankomst in Zuid-Afrika doorvliegen naar zestien andere binnenlandse bestemmingen in Zuid-Afrika en tweeëntwintig bestemmingen naar elf andere landen op het Afrikaanse continent.

Tickets zijn er vanaf €553 voor een retourvlucht tussen Brussels Airport en Johannesburg en vanaf €722 tussen Brussels Airport en Kaapstad. Alle passagiers mogen minimaal 30 kg bagage meenemen en maaltijden zijn steeds inbegrepen in de ticketprijs.

Behalve Zuid-Afrika vliegt Air Belgium ook naar Bonaire, Curaçao, de Dominicaanse Republiek en Mauritius vanuit Brussels Airport en naar Guadeloupe en Martinique vanuit Brussels South Charleroi Airport.

Meer informatie via www.airbelgium.com.

(nh)

Meer