Primeurprijzen in Bordeaux zakken: het COVID-19-effect

Wijnexpert Frank Van der Auwera laat z'n, eigengereide, licht schijnen over de wijnactualiteit

Wat jaren van messcherpe en terechte kritiek van wijnjournalisten, marktanalisten, eindconsumenten, beleggers en zelfs veel Bordelaise kasteeleigenaars niet konden bewerkstelligen, heeft het coronavirus wél voor elkaar gekregen: voor het eerst in lange tijd dalen de primeurprijzen in Bordeaux. Een trendbreuk.

Misschien eerst nog eens het monopolyspel van de jaarlijkse primeurcampagne in de Bord

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.