Peter Goossens: ‘Takeaway? Hof van Cleve kun je niet in doosjes steken’

Maniakaal. Er is geen beter woord om het arbeidsethos van het culinaire genie uit Herzele te omschrijven. Van zijn 22ste al staat Peter Goossens, nu 56, aan het fornuis van Hof van Cleve. ‘Uitbollen? Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt. Dit restaurant is mijn tweede thuis, ik kan het niet missen. Zelfs tijdens de lockdown kwam ik hier elke dag.’

Een stralende nazomerdag in Kruishoutem, een landelijk dorp tussen Gent en Kortrijk. ’s Lands meest vooraanstaande chef-kok steekt zijn op

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Word abonnee en krijg onmiddellijk onbeperkte toegang tot alle artikels. Nu vanaf € 1,99/maand.

Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Joost Derks
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20