Nintendo Switch grote winnaar Black Friday

De Nintendo Switch is één van de meest verkochte items tijdens Black Friday. 

De Nintendo Switch blijkt tijdens de Amerikaanse koopjesperiode absolute koning te zijn. Nintendo bood nochtans dezelfde deal aan als vorig jaar. Toen kon u een Nintendo Switch met Mario Kart 8 krijgen voor 299 dollar.

Nieuwe consoles in 2020

Intussen is de Switch een jaar ouder, maar profiteert Nintendo van het gebrek aan competitie. De nieuwere consoles worden namelijk pas in 2020 verwacht. Dan blijft de Nintendo Switch een veelzijdig beestje, dat u zowel thuis op het grote scherm als onderweg kan gebruiken.

Naast de Switch mocht ook Call of Duty: Modern Warfare een gouden medaille omsjerpen. Dat is de bestverkochte Black Friday-game. Ook FIFA en NBA2K scoorden hoog, in de Verenigde Staten althans. Dat laten analisten van Wedbush optekenen.

AirPods Pro

In de categorie tech scoorden vooral de AirPods Pro, de draadloze oortjes van Apple. De nieuwe generatie AirPods zou tot drie miljoen keer over de digitale toonbank gegaan zijn.

Andere populaire hebbedingen dit jaar bleken de in België nog onbekende streamingservice Roku, Logitech gamingkeyboards en FitBits. Het was meteen ook de drukste Black Friday ooit in de Verenigde Staten.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20