Morgan Stanley ziet beurskoers Aziatische fabrikant van batterijmaterialen met 81 procent stijgen

Analisten van de Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley noemden in een nota het aandeel van de Zuid-Koreaanse firma L&F een topbelegging.

Waarom is dit belangrijk?

Batterijmaterialen zijn erg gegeerd nu de autosector overstapt op elektrisch rijden.

De essentie: De Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley verwacht dat de aandelenkoers van het Zuid-Koreaanse bedrijf L&F tegen eind volgend jaar met 81 procent zal stijgen.

  • Het bedrijf bouwt sinds 2005 elektroden voor batterijen, en heeft Tesla als een van zijn grootste afnemers. Daarnaast levert L&F batterijmaterialen aan SK Innovation, LG en Samsung.
  • Dat de Zuid-Koreaanse overheid uitbreidingsplannen van L&F tijdelijk blokkeerde omdat hierdoor “nationale kerntechnologie” zou wor
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.