Coinbase Global

COINBASE GLOBAL CL A ORD - US19260Q1076
42,51  USD 
42,51
Vorige sluiting
42,51
Huidige koers
0,00
Open
0,00%
Verschil
0,00
Laagste
0,00
Hoogste
Ask
0,00
Bid
0,00
Volume
0
Uitgegeven effecten
0
Beurskapitalisatie
0
Exchange
NASDAQ Global Select Consolidated
Laatste update
ISIN
US19260Q1076
RIC
COIN.O

In een razendsnel veranderende sector van Web3 biedt de Amerikaanse onderneming ‘Coinbase’ heel wat producten aan voor verschillende klanten. Om maar een voorbeeld te geven van hoe disruptief het bedrijf is: er is geen officiële hoofdzetel van Coinbase, om het gedecentraliseerde aspect van de Blockchain te benadrukken.

De meest bekende activiteit van de onderneming bestaat uit het aanbieden van een platform om cryptomunten te verhandelen. Alhoewel dat zeker een belangrijk aspect is van Coinbase, zijn er nog heel wat andere producten. De onderverdeling maak je best per type klant.

  • Particuliere klanten kunnen via de platformen van Coinbase crypto’s en NFT’s verhandelen en aanhouden. Je kan ook een Visa-betaalkaart aanvragen die gelinkt wordt aan je digitale cryptoportefeuille. Zo betaal je dan effectief met je crypto’s in de winkel, na een automatische omzetting. Met sommige cryptomunten kan je ook een soort rente verdienen door het ‘staken’ (Engelse term voor het ‘aanhouden’) van je munten voor een bepaalde tijd. Je kan tenslotte ook geld lenen bij Coinbase, met cryptomunten als onderpand. Zo hoeven klanten geen crypto’s te liquideren voor bepaalde uitgaven. Je kan zo tot 40% van de waarde van je cryptomunten uitlenen en afbetalen.
  • Bedrijven en institutionele investeerders kunnen ook terecht bij de firma voor het verhandelen en aanhouden van cryptomunten, net zoals particulieren. Daarboven levert Coinbase hen ook diensten als ‘offline-bewaarnemer’ van hun activa in de cryptowereld (‘custodian services’). Wil je als handelaar digitale munten accepteren als betaalmiddel, dan kan dat via software van Coinbase: ‘Coinbase Prime’.
  • Sommige bedrijven doen ook beroep op de diensten en software voor hun ‘compliance’-verplichtingen. Zo kunnen ze verdachte transacties opsporen en rapporteren met behulp van ‘Coinbase Analytics’, om zo de financiële compliance-wetgevingen na te leven.
  • Ontwikkelaars van toepassingen binnen ‘Web3’; het internet gebaseerd op blockchaintechnologie, krijgen ook een groot aanbod aan mogelijkheden. Het voornaamste product daarvoor is ‘Coinbase Cloud’.

Door organische groei en verschillende overnames telt Coinbase ongeveer 98 miljoen klanten, samen goed voor een waarde van meer dan 250 miljard dollar aan activa in beheer. Dat is ongeveer 11,5% van de totale cryptomarkt.

Op transacties en rentes neemt de onderneming een commissie. Door dat verdienmodel bouwde Coinbase een aardig bedrag op, waarmee het zelf ook investeert. Er is namelijk een bedrijfstak binnen Coinbase die zich bezighoudt met ‘Venture Capital’: durfkapitaal om te investeren in jonge ondernemingen binnen het thema van Web3.

Verdienmodellen

  • Commissie op transacties
  • Verkoop van software
  • Investeringen in jonge bedrijven (venture capital)
b2b / b2c / b2g
Sector(en)
Financieel
Subsector(en)
Cryptocurrency
Opgericht
2012
Medewerkers
4.900
Management team
Brian Armstrong
Co-Founder, Chief Executive Officer and Chairman of the Board
Emilie Choi
Chief Operating Officer
L.J. Brock
Chief People Officer
All management team...
Producten / merken
Coinbase Wallet
Coinbase Card
Coinbase Prime
Overige producten / merken...
Laurens Bouckaert, Niels Saelens en Emmanuel Vanbrussel

Wall Street terughoudend richting opening

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn dinsdag terughoudend richting de opening. In aanloop naar de openingsbel in New York noteren de futures op de S&P 500 nagenoeg vlak.

"Beleggers blijven vooral gefocust op het zero-covidbeleid in China", volgens marktanalist Naeem Aslam van AvaTrade.

Chinese overheidsfunctionarissen zeiden dinsdag dat lange termijn maatregelen moeten worden vermeden, wat bij de markten wat zorgen wegneemt over het strenge coronabeleid dat Beijing voert.

"Wederom ligt de marktfocus op de versoepeling van Covid-19-maatregelen, althans de verwachting daarop", aldus analisten van KGI Asia.

Kijkend naar de macrodata die vandaag verschijnen, wordt het Amerikaanse consumentenvertrouwen belangrijk, volgens Aslam. Verwacht wordt dat de vertrouwensindex licht is afgenomen, van 102,5 in oktober tot 100 deze maand.

"Een daling zal handelaren wat nerveus kunnen maken", waarschuwt Aslam.

Verder staan dinsdag de Amerikaanse huizenprijzen op de agenda.

De euro/dollar handelt vanmiddag op 1,0367. De prijs voor WTI-olie stijgt met bijna 2 procent op berichten dat OPEC+ de dagproductie met 2 miljoen vaten zou willen verlagen. Op 4 december vindt de volgende bijeenkomst van het kartel en zijn bondgenoten plaats. Ook de positieve geluiden over het Chinese coronabeleid helpen de olieprijzen.

Bedrijfsnieuws

Disney wil meer de nadruk gaan leggen op de winstgevendheid van zijn streamingdienst en minder op de groei van het aantal abonnees. Dit heeft de net teruggekeerde CEO Bob Iger laten weten in een brief aan werknemers. Het aandeel lijkt dinsdag licht hoger te gaan openen.

Coinbase stijgt dinsdag in de voorbeurshandel een procent. De cryptomarkten stijgen ook. Bitcoin wint 1,7 procent en ethereum 3,5 procent. 

Energie-aandelen als Exxon Mobil en Chevron stonden maandag onder druk, maar lijken vandaag te herstellen, nu de olieprijzen weer stijgen.

Hewlett Packard opent nabeurs de boeken.

Slotstanden

De Amerikaanse beurzen zijn maandag lager gesloten. De S&P 500 index daalde 1,5 procent tot 3.963,94 punten, de Dow Jones index verloor 1,5 procent op 33.849,46 punten en de Nasdaq sloot 1,6 procent lager op 11.049,50 punten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Marleen Groen

Dochterbedrijf Hybrid Software krijgt Amerikaans patent

(ABM FN) Meteor Inkjet, een dochteronderneming van Hybrid Software Group, heeft in de Verenigde Staten een belangrijk patent gekregen. Dit meldde Hybrid Software dinsdagmiddag.

Het gaat om een patent voor ‘Inkjet nozzle status detection’, dat betrekking heeft op een systeem en methode voor het in realtime bepalen van de operationele status van een spuitmond in een piëzo-elektrische industriële inkjetprintkop.

"De afgelopen jaren heeft Meteor fundamenteel onderzoek gedaan om manieren te vinden en te ontwikkelen om de betrouwbaarheid van het industriële inkjetprintproces te bewaken en te verbeteren. We zijn verheugd dat deze uitvinding is erkend met een Amerikaans patent en hebben er alle vertrouwen in dat onze voortdurende investering in technologische innovatie niet alleen rechtstreeks ten goede zal komen aan onze OEM-klanten, maar ook aan de industrie", zei Clive Ayling, Managing Director van Meteor in een toelichting.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Marleen Groen

Beursupdate: klein verlies in Brussel

(ABM FN) De Brusselse beurs noteerde dinsdag rond de klok van twee uur 0,3 procent lager op 3.672,05 punten.

Zojuist werd bekend dat de Duitse inflatie in november iets daalde, nadat eerder vandaag al bleek dat de Belgische inflatie ook voorzichtig afkoelt.

Stijgers en dalers

In de sterindex ging Aperam aan de leiding met een koerswinst van 2,2 procent, gevolgd door KBC met 1,7 procent en Ageas met 1,2 procent. AB InBev won nog eens 1,0 procent. Maandag was AB InBev de uitblinker, na een koopaanbeveling van JPMorgan.

Argenx, naast AB InBev een andere indexzwaargewicht in Brussel, daalde 2,8 procent en was daarmee de grootste verliezer in de sterindex.

Solvay verloor 1,6 procent na een verkoopadvies van Credit Suisse. Solvay is laatcylisch, maar nog altijd cyclisch, waarschuwen de analisten. Doorgaans loopt Solvay 7 maanden achter op de sector, die in mei piekte.

In de BelMid ging Bekaert 2,4 procent hoger en daalde Montea 2,9 procent.

Bij de kleinere aandelen won Belysse 8,0 procent en verloor Biotalys 3,1 procent.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Redactie ABM Financial News

Duitse inflatie daalt

(ABM FN-Dow Jones) De consumentenprijzen in Duitsland zijn in november minder sterk gestegen dan verwacht. Dit bleek dinsdag uit voorlopige cijfers van het Duitse statistiekbureau Destatis.

Op jaarbasis stegen de prijzen in november met 10,0 procent na een stijging met 10,4 procent in oktober. In september stegen de prijzen ook met 10,0 procent.

In november daalden de prijzen ten opzichte van oktober met 0,5 procent. In oktober bedroeg de stijging op maandbasis nog 0,9 procent.

De verwachting van economen voor de inflatie in november op maandbasis lag op 0,0 procent en op jaarbasis op 10,6 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door andre

Europese beurzen overwegend licht hoger rond middaguur

(ABM FN-Dow Jones) De Europese beurzen noteerden dinsdag hoofdzakelijk licht hoger in reactie op speculaties omtrent het Chinese coronabeleid.    

De breed samengestelde STOXX Europe 600 index noteerde dinsdag rond het middaguur een daling van 0,2 procent naar 437,40 punten. De Duitse DAX liet een plus zien van 0,1 procent op 14.393,30 punten. De Franse CAC 40 noteerde een winst van 0,2 procent met een stand van 6.67759 punten. De Britse FTSE steeg 0,5 procent naar 7.534,50 punten.

Volgens marktanalist Naeem Aslam van AvaTrade zijn beleggers gefocust op het zerocovidbeleid van China. "Er zijn allerlei geruchten in de markt en China moet daarom meer duidelijkheid geven over het covidbeleid. Een economische groeivertraging in China heeft immers ook een negatieve impact op de rest van de wereld."

"Er is geen kans dat het coronabeleid van China ooit een succes wordt", zo stelde marktanalist Michael Hewson van CMC Markets. "De Chinese populatie is er klaar mee na twee jaar van beperkingen, terwijl het einde nog niet in zicht is." 

Voor vandaag gaat de aandacht vooral uit naar de voorlopige inflatiecijfers in Duitsland, die naar verwachting op maandbasis op nul uitkomen, maar op jaarbasis nog altijd een plus van 10,6 procent laten zien.

Verder staan in de Verenigde Staten de ontwikkeling van de huizenprijzen in september en het consumentenvertrouwen op de agenda.

Spreker zijn ECB-bestuurder Isabel Schnabel en de voorzitter van de Bank of England Andrew Bailey voor een comité van het Hogerhuis.

Olie werd dinsdag duurder, na maandag nog de laagste prijs in 2022 te hebben aangetikt. Een januari-future West Texas Intermediate noteerde 2,7 procent in het groen op 79,27 dollar, terwijl voor een februari-future Brent 86,25 dollar werd betaald, een stijging van 2,8 procent.

Aslam van AvaTrade merkte op dat de olieprijs "eindelijk" wat lijkt te herstellen van eerdere verliezen. "Er is geen twijfel over mogelijk dat de daling te hard is gegaan. Het lijkt erop dat koopjesjagers zich melden en dat geeft steun aan de olieprijs."

De aandacht zal vooral uitgaan naar de bijeenkomst van oliekartel OPEC op 4 december. Persbureau Bloomberg schreef dinsdag naar aanleiding van opmerkingen van olieconsultant FGE, dat Saoedi-Arabië en andere leden van OPEC+ een productieverlaging overwegen van twee miljoen vaten per dag.

De euro/dollar noteerde op 1,0372. Bij aanvang van de handelsdag bewoog het muntpaar op 1,0384 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,0339 op de borden.
 
Bedrijfsnieuws

Nestlé heeft de outlook nogmaals verhoogd en bekijkt daarnaast de strategische opties voor onderdeel Palforzia. Nestlé verwacht voor heel 2022 een autonome omzetgroei van 8 tot 8,5 procent tegen eerder ongeveer 8 procent, met een onderliggende marge van nog altijd circa 17,0 procent. Voor 2025 mikt de onderneming op een marge van 17,5 tot 18,5 procent. De koers van het aandeel noteerde 0,4 procent lager.

Easyjet heeft een sterk vierde kwartaal achter de rug, waardoor er een breakeven EBIT-resultaat werd geboekt in het afgelopen boekjaar. De koers van het aandeel Easyjet noteerde 4,1 procent lager.

In Parijs noteert iets meer dan de helft van de hoofdaandelen een min, maar de hoofdgraadmeter bleef overeind dankzij de winsten van 1,6 procent voor het aandeel ArcelorMittal en van 1,4 procent voor dat van Airbus. De koers van het aandeel Totalenergies steeg 1,0 procent.

In Frankfurt noteerde een kleine minderheid van de hoofdaandelen onder de slotnoteringen van maandag. Net als in Parijs zaten de stevig uitslagen bij de stijgers, met bijvoorbeeld een koerswinst van 3,3 procent voor het aandeel Zalando en van eveneens 1,4 procent voor het aandeel Airbus, dat ook in Duitsland een notering heeft.

In Amsterdam liep de koers van het aandeel ASMI 4,9 procent op. ASMI verhoogde de outlook voor het lopende kwartaal. ASMI verwacht een omzet van 630 tot 660 miljoen euro. Eerder ging het bedrijf nog uit van 600 tot 630 miljoen euro. Reden voor de opwaartse bijstelling is de inschatting dat de Amerikaanse exportmaatregelen voor China minder impact hebben dan aanvankelijk gevreesd.

Futures Wall Street

De Amerikaanse beurzen gaan dinsdag naar verwachting een hogere opening tegemoet. Futures op de S&P 500 index noteerden 0,3 procent in het groen.

De toonaangevende S&P 500 index daalde maandag 1,5 procent tot 3.963,96 punten, de Dow Jones index verloor 1,5 procent op 33.849,46 punten en de Nasdaq sloot 1,6 procent lager op 11.049,50 punten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door andre

Euronext lost problemen met grondstoffenderivaten op

(ABM FN-Dow Jones) Euronext heeft de technische problemen met grondstoffenderivaten opgelost en de handel hierin hervat. Dit blijkt dinsdag uit een melding van het beursbedrijf.

De handel verloopt nu weer normaal, aldus Euronext, dat rond kwart voor elf melding maakte van de technische problemen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Redactie ABM Financial News

Euronext problemen met grondstoffenderivaten

(ABM FN-Dow Jones) Euronext heeft technische problemen waardoor de handel in grondstoffenderivaten wordt getroffen. Dit blijkt dinsdag uit een melding van het beursbedrijf.

Op dit moment kan er niet in deze contracten worden gehandeld en Euronext werkt aan een oplossing. Wanneer de handel weer kan worden hervat, is nog onduidelijk.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Redactie ABM Financial News

Belgische inflatie koelt wat af

(ABM FN) De inflatie in België is in november iets afgekoeld, omdat de energieprijzen een stuk minder hard stegen. Dat blijkt uit dinsdag gepubliceerde cijfers van het Belgische bureau voor de statistiek Statbel.

De consumentenprijzen volgens de consumptieprijsindex stegen afgelopen maand met 10,6 procent, tegen 12,3 procent in oktober. De energieprijzen stegen met ruim 36 procent in november en hadden daarmee een bijdrage van bijdrage van 3,62 procentpunt aan de totale inflatie. In oktober was nog sprake van een stijging van de energieprijzen met 63 procent.

De kerninflatie, die geen rekening houdt met de prijsevolutie van de energieproducten en de onbewerkte voedingsmiddelen, steeg in november van 6,5 naar 7,2 procent.

Dat is een gevolg van de toegenomen inflatie voor bewerkte voeding en diensten, aldus Statbel.

"De belangrijkste prijsstijgingen in november hadden betrekking op alcoholische dranken, kleding, buitenlandse reizen, groenten, restaurants en cafés, zuivelproducten en brood en granen. Elektriciteit, aardgas, vakantiedorpen, niet-duurzame huishoudartikelen en onderhoudskosten in meergezinswoningen hadden daarentegen een neerwaarts effect op de index", aldus het statistiekbureau.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Marleen Groen

Beursupdate: Bel20 lager

(ABM FN) De Brusselse beurs leverde dinsdagochtend licht in. Aan het einde van de voormiddag daalde de Bel20 0,2 tot 3.675,51 punten.

Volgens marktanalist Naeem Aslam van AvaTrade zijn beleggers gefocust op het zerocovidbeleid van China. "Er zijn allerlei geruchten in de markt en sommigen speculeren erop dat China de coronamaatregelen sneller zal afbouwen dan verwacht", aldus Aslam. "Maar er zijn ook berichten dat Beijing juist helemaal niet bereid lijkt te zijn om de maatregelen terug te schroeven. Het gebrek aan duidelijkheid voedt in ieder geval de geruchtenmachine."

China moet volgens Aslam daarom meer duidelijkheid geven over het covidbeleid. Een economische groeivertraging in China heeft immers ook een negatieve impact op de rest van de wereld.

"Er is geen kans dat het coronabeleid van China ooit een succes wordt", zo stelde marktanalist Michael Hewson van CMC Markets. "De Chinese populatie is er klaar mee na twee jaar van beperkingen, terwijl het einde nog niet in zicht is." Volgens Hewson zorgt de onrust in China voor terughoudendheid op de Europese beurzen.

Ook investment manager Simon Wiersma van ING ziet dat het coronabeleid van China de stemming op de financiële markten bepaalt. "De sterkste bewegingen zien we op de grondstoffenmarkt, waar de prijs van een vat ruwe olie maandag nog daalde naar het laagste niveau sinds februari van dit jaar. De angst voor grote tekorten heeft plaatsgemaakt voor vrees voor een afname van de vraag uit China", aldus Wiersma.  

Aslam van AvaTrade wees erop dat de olieprijs "eindelijk" wat lijkt te herstellen vandaag. "Er is geen twijfel over mogelijk dat de daling te hard is gegaan. Het lijkt erop dat koopjesjagers zich melden en dat geeft steun aan de olieprijs."

De aandacht zal vooral uitgaan naar de bijeenkomst van oliekartel OPEC op 4 december. Persbureau Bloomberg schreef dinsdag naar aanleiding van opmerkingen van olieconsultant FGE, dat Saoedi-Arabië en andere leden van OPEC+ een productieverlaging overwegen van twee miljoen vaten per dag.

De olieprijs won vanochtend ruim 2 procent tot krap 79 dollar.

Het muntpaar euro/dollar koerste rond een niveau van 1,0366.

Stijgers en dalers

In de sterindex ging Aperam aan de leiding met een koerswinst van 1,8 procent, gevolgd door AB InBev met 1,0 procent. Maandag was AB InBev ook al de uitblinker, na een koopaanbeveling van JPMorgan.

Argenx, naast AB InBev een andere indexzwaargewicht in Brussel, daalde 2,6 procent. Solvay verloor 2,4 procent na een verkoopadvies van Credit Suisse. Solvay is laatcylisch, maar nog altijd cyclisch, waarschuwen de analisten. Doorgaans loopt Solvay 7 maanden achter op de sector, die in mei piekte. Proximus leverde 2,8 procent in.

In de BelMid ging Bekaert 1,6 procent hoger en daalde Montea 2,7 procent.

Bij de kleinere aandelen won Belysse 8,0 procent en verloor Onward Medical 2,7 procent.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door justin

Disney wil meer focus op winstgevendheid streamingdienst

(ABM FN-Dow Jones) Disney wil meer de nadruk gaan leggen op de winstgevendheid van zijn streamingdienst en minder op de groei van het aantal abonnees. Dit heeft CEO Robert Iger laten weten in een brief aan werknemers van Disney.

Op vragen over de economische uitdagingen waar Disney mee te kampen heeft, liet Iger weten dat Disney voor zijn streamingdienst prioriteit geeft aan de winstontwikkeling en minder aan de ontwikkeling van nieuwe abonnees. Dit zou de strategische verschuiving zijn waar beleggers al sinds begin dit jaar om vragen.

"We moeten ons meer focussen op winstgevendheid. Dat wordt van ons gevraagd", aldus de topman.

Analisten zijn kritisch over de winstontwikkeling van de streamingdienst, nu Disney de eerste groeifase van Disney+ achter de rug heeft. Disney is lange tijd afhankelijk geweest van partner Verizon, waar het mediabedrijf miljoenen abonnees aan te danken heeft. Deze klanten konden toen tegen een flinke korting een abonnement afsluiten.

Walt Disney besloot afgelopen maand nog CEO Bob Chapek te vervangen door de voormalige CEO Bob Iger, die het bedrijf eind vorig jaar verliet. "Iger is in de unieke positie om het bedrijf te leiden door deze periode, die een keerpunt is voor het bedrijf", aldus voorzitter Susan Arnold eerder deze maand. Volgens Arnold begeeft Disney zich op een toenemend complexe periode van transformatie in de branche. Disney presenteerde afgelopen maand tegenvallende resultaten over het vierde kwartaal, na een sterk jaar met recordomzetten in winsten in diverse divisies, vooral bij de pretparken.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door justin
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20