LG presenteert (heel kort) de oprolbare tablet

LG, de Zuid-Koreaanse techggigant die vooral bekend staat voor zijn smartphones en televisies, heeft een opvallend nieuw product voorgesteld.

U mocht niet knipperen tijdens de teaserpresentatie van LG tijdens techbeurs CES 2021, die dit jaar digitaal doorgaat. Want dan had u waarschijnlijk de opgerolde tablet gemist die het bedrijf in de loop van 2021 wil lanceren.

Geen vouwbare, maar een oprolbare

De opvouwbare telefoon-hype heeft LG aan zich laten voorbijgaan, maar deze week wordt stilaan duidelijk waarom. De Zuid-Koreanen broedden op iets anders, en tijdens een eerste presentatie op CES presenteerde het bedrijf kort waar het over gaat.

De Rollable, zo heet het het nieuwe vriendje van LG. Dat is een hybride tussen een smartphone en een tablet, met een volledig display. Dat legt meteen het vuur aan de schenen van Samsung, wiens Galaxy Z Fold 2 een te smal buitenschermpje had. Maar die smartphone tovert u dus makkelijk om in een kleine tablet.

2021

Veel is er nog niet geweten over de Rollable, maar we weten wel al, volgens gespecialiseerde site Engadget, dat de release nog voor dit jaar gepland staat.

Kijk hieronder naar de volledige persconferentie van LG. U ziet de teaser van de Rollable, als u goed kijkt, helemaal op het einde, in de laatste minuut.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20