Laat je volledig ontzorgen voor de organisatie van je bedrijfsevent

Heeft jouw bedrijf binnenkort een evenement op de agenda staan? Dan is een aangename locatie van cruciaal belang. Of het nu om een teambuilding met overnachting of een vergadering gaat, bij ibis Styles Nieuwpoort kan je terecht voor een service op maat en een totale ontzorging.

Bij ibis Styles Nieuwpoort kan je terecht voor al je vergaderingen of andere bedrijfsevents. Het hotel beschikt over twee moderne en ruime vergaderzalen met alle faciliteiten. De aanwezigen blijven geconcentreerd dankzij de grote hoeveelheid natuurlijk daglicht en airconditioning op warme zomerdagen. Je regelt ook zonder problemen catering en overnachting via het hotel voor al jouw gasten of werknemers.

Organiseer een teambuilding met overnachting of bedrijfsfeest
De Kust is natuurlijk de ideale plaats voor een gezellige en sfeervolle teambuilding met je medewerkers. Ook daarvoor zit je goed bij ibis Styles Nieuwpoort. Op basis van jouw wensen kies je uit verschillende leuke activiteiten, van avontuur tot het meepikken van cultureel erfgoed. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een zoektocht met de go-cart, kiting, zeerafting of garnaalkruien. Ibis Styles Nieuwpoort werkt hiervoor samen met een professionele vaste partner. Zo geniet je van een van A tot Z verzorgde service op maat en aansluitend een rustgevende overnachting.

Ibis Styles Nieuwpoort is de perfecte locatie voor jullie bedrijfsfeest. Zet je medewerkers in de bloemetjes met een gezellig evenement dat de sfeer op de werkvloer alleen maar zal verbeteren. Je kan enkele kamers boeken, zodat je personeelsleden niet meer naar huis hoeven te rijden. Of huur het volledige hotel, voor extra exclusiviteit! Zo stel je een programma op maat samen, eventueel in combinatie met een teambuilding. 

Logeer in alle comfort
Ibis Styles Nieuwpoort is onderdeel van Belgian Coast Hotels, het overkoepelend orgaan van 10 kusthotels franchised door Accor. Het beschikt over 97 moderne kamers met een modern design. Elke kamer heeft airconditioning en gratis wifi. De gasten genieten ’s ochtends van een heerlijk ontbijt met verse streekproducten en kunnen ’s avonds nagenieten met een drankje in de huisbar The Harbour. Om helemaal tot rust te komen, moet je in de wellness zijn. Met een infraroodsauna, hammam en verwarmd binnenzwembad is er voor iedereen wat wils. Tot slot heeft het hotel een eigen parking zodat je je wagen in alle rust kan achterlaten.

Til jouw volgende bedrijfsevenement naar een hoger niveau en ga voor een service op maat bij ibis Styles Nieuwpoort. Alles wordt voor je geregeld zodat je zelf maximaal kan genieten van het hotel en de omgeving. Neem meteen contact op en laat je volledig ontzorgen bij je volgende bedrijfsfeest.

Meer