Joe Biden zoekt ‘Meme Manager’ voor herverkiezingscampagne: salaris tot 85.000 dollar per jaar

De campagne van Joe Biden en Kamala Harris, gericht op het verlengen van hun termijn als president en vicepresident van de Verenigde Staten, heeft een opvallende vacature online geplaatst. Het duo zoekt namelijk een ‘Partner Manager, Content and Meme Pages’ om hun digitale aanwezigheid te versterken.

In de hedendaagse politiek is het essentieel om op te vallen om kiezers te bereiken. President Joe Biden is zich hiervan bewust en heeft daarom besloten een nieuwe medewerker aan te nemen die gespecialiseerd is in memes. Deze stap is bedoeld om zijn campagneteam te versterken met het oog op de aankomende presidentsverkiezingen.

Opvallende vacature

In de komende presidentsverkiezingen zullen Joe Biden en Donald Trump opnieuw de strijd met elkaar aangaan. Biden lijkt vastbesloten om alles in het werk te stellen om herverkiezing te verzekeren en heeft daartoe een opmerkelijke vacature online geplaatst.

Het campagneteam ‘Biden for President’ (BFP) zoekt een Partner Manager die deel zal uitmaken van het Digital Partnerships team. De verantwoordelijkheden van deze functie omvatten niet alleen het onderhouden van relaties met digitale mediabedrijven, maar ook het beheren van memepagina’s. Op deze manier hoopt Biden een jonger publiek aan te spreken en hun stemmen te winnen. Dit initiatief volgt op eerdere stappen zoals het aanmaken van een TikTok-account, waarmee Biden eveneens de jongere kiezers probeert te bereiken.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

De functie biedt een aantrekkelijk salaris, variërend van 65.000 tot 85.000 dollar per jaar, wat overeenkomt met ongeveer 60.000 tot 78.000 euro. De kandidaat zal voor de baan moeten verhuizen naar Delaware, Verenigde Staten. Daarnaast zijn er specifieke vereisten: de kandidaat moet twee tot vier jaar ervaring hebben in video, media of een andere entertainmentindustrie en diepgaande kennis van het digitale medialandschap bezitten.

Geïnteresseerden kunnen de volledige vacature hier vinden.

Meer