Ice-Watch lanceert verkoop mondmaskers

Ice-Watch, het horlogebedrijf van de Waalse ondernemer Jean-Pierre Lutgen (foto), begint via de website Ice-Health met de verkoop van mondmaskers aan particulieren en bedrijven.

Bestellingen zijn vanaf vanavond mogelijk in dozen van 50 maskers en de leveringen worden voorzien vanaf 15 mei, kondigt het bedrijf uit Bastenaken aan. Ice-Watch maakt nog geen precieze prijzen bekend, maar belooft dat ze ‘concurrentieel’ zullen zijn. Het bedrijf gaat uit van een basisprijs tussen 20 en 29 euro per doos zonder btw en transportkosten, afhankelijk van de bestelde hoeveelheden.

Ice-Watch bestelde 5 miljoen mondmaskers via zijn kantoor in Hongkong en belooft zelf de kwaliteitscontroles op zich te nemen. De productie van horloges ligt stil. Het maskerproject schept werk voor het personeel.

CEO Jean-Pierre Lutgen, die bekend staat om zijn commerciële feeling, roept de staat op om de btw af te schaffen. ‘Dat maakt de maskers toegankelijker voor iedereen.’ De Waals manager van het jaar 2017 richtte Ice-Watch in 2007 op en verkocht sindsdien meer dan 20 miljoen horloges.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20