Gratis Visa kaart aanvragen

Op het moment dat je in het bezit bent van een Visa kaart dan ben je vrijwel altijd en overal verzekerd van wat extra financiële ruimte. Om van het betaalgemak van een Visa kaart gebruik te kunnen maken, is het zelfs mogelijk om kosteloos een dergelijke kaart aan te vragen.

Vergelijken van verstrekkers en Visa kaarten

Visa kaarten zijn er, net zoals de verstrekkers ervan, in allerlei soorten. Het is dus allereerst van belang dat je voor jezelf vaststelt welke aanbieder en Visa kaart het beste aansluit bij je persoonlijke leefstijl, je wensen en verwachtingen. Alleen dan kun je immers het meeste voordeel uit een dergelijke kaart halen en geen onnodige kosten maken.

De kosten van een eenvoudige Visa kaart die enkel beschikt over de basisdiensten, en die je online aanvraagt, zijn over het algemeen het laagst. Daarentegen kunnen juist de meer uitgebreide Visa kaarten, die bovendien bij een loket van een bank of andere financiële instelling aan zijn gevraagd, aanzienlijk meer kosten met zich meebrengen.

Gratis een Visa kaart aanvragen

Verder kun je, bij het maken van een vergelijking, ook letten op de eventuele kosten die een aanbieder van Visa kaarten in rekening brengt voor het opstarten van de aanvraagprocedure en andere administratieve handelingen. Niet elke aanbieder zal overigens dergelijk kosten berekenen. Wanneer het aanvragen van een Visa kaart wel gemoeid gaat met kosten dan kunnen deze van aanbieder tot aanbieder bovendien sterk uiteenlopen. Door dergelijk kosten te vergelijken kun je vaak dan ook nog wat geld besparen.

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Tip: aanvragen in 2 minutenGratis geld opnemen in België en het buitenland!Meest aangeklikte kredietkaartMeer informatie
Tip: U kan er alles online mee betalen!Meer informatie
Een kredietkaart voor studenten!Meer informatie

Kosten voor het gebruik van een Visa kaart

Hoewel voor de aanvraag van Visa kaarten niet altijd kosten worden berekend, wil dit niet per definitie ook zeggen dat het gebruik en het beheer ervan ook volledig gratis is. Zo kan een aanbieder bijvoorbeeld voor elke transactie, die gedaan wordt met de kaart, een bepaald bedrag vragen.

Verder zul je, als je gebruikt maakt van een gespreide terugbetaling van het gebruikte krediet, een zekere vergoeding dienen te betalen in de vorm van een rentepercentage. Dit percentage zal worden berekend over het bedrag dat je nog niet terug hebt betaald. Wanneer je een zogenaamde herlaadbare, oftewel prepaid, kaart gebruikt van Visa dan zul je met rentevergoeding niets te maken krijgen. Wel kun je in een dergelijk geval oplaadkosten berekend krijgen op het moment dat je geld op deze Visa kaart stort.

Een aanvraag van een Visa kaart gaat dus in de meeste gevallen wel degelijk gepaard met bepaalde. Deze kosten kunnen echter verschillen per aanbieder en zelfs per Visa kaart. Door voor de aanvraag van een Visa kaart goed alle mogelijkheden en kosten onder de loep te nemen, kun je dan ook aardig wat geld besparen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20