Elon Musk bezit drie verschillende cryptomunten

Dat Elon Musk zelf in cryptocurrencies investeert is al langer dan vandaag bekend. Toch was nooit bekend in welke munten de Tesla-CEO zijn geld juist steekt. Musk zelf maakte dit gisteren bekend op Twitter.

Uit onderstaande tweet, van een account dat de grapmunt Shiba Inu probeert te promoten, blijk dat daar geen Musk-geld in geïnvesteerd is.

In de antwoorden hierop reageert Musk dat hij zelf uit nieuwsgierigheid investeerde in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en DogeCoin (DOGE). Bitcoin en Ethereum zijn de grootste cryptomunten op de markt, en velen voorspellen dat de munten alleen maar in waarde zullen blijven stijgen. Dogecoin daarentegen is een meer verrassende keuze, aangezien deze grapmunt geen lang, waardevol leven wordt voorspeld. Musk heeft echter zoveel macht op de cryptobeurs dat één tweet van hem de volledige koersen kunnen veranderen.

Dit blijkt al uit het verleden, maar ook nu weer. Na bovenstaande tweet van Elon Musk schoten de waardes van Bitcoin, Ethereum en Dogecoin omhoog; Shiba Inu zag zijn waarde dan weer dippen.

Naast meedelen waarin hij investeert geeft de Zuid-Afrikaanse ondernemer ook wat advies mee voor crypto-investeerders: “Gok niet op crypto! Echte waarde is het bouwen van producten en diensten verlenen aan je medemensen en niet geld, in welke vorm dan ook.”

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20