Ecopower weigert tijdelijk nieuwe klanten: “Enorme instroom van contractaanvragen”

De coöperatieve energieleverancier Ecopower voert een tijdelijke stop in voor nieuwe klanten en nieuwe aansluitingen. Het bedrijf zegt overrompeld te zijn door het aantal aanvragen.

“Enorme instroom van nieuwe contracten”

“De contract-stop moet ons de kans bieden om de enorme instroom van nieuwe contractaanvragen te verwerken en de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen”, schrijft Ecopower op zijn website. “We evalueren eind januari de stand van zaken en nemen dan de beslissing wanneer we weer nieuwe klanten en bijkomende aansluitingen verwelkomen.”

Volgens de openbare omroep VRT kreeg Ecopower na het faillissement van de Vlaamse Energieleverancier en de stopzetting van Watz op enkele weken tijd ruim 3.000 contracten binnen van nieuwe klanten. Omdat het bedrijf bovendien verwacht goed uit de nieuwe Vlaamse prijzenvergelijker te komen, blokt Ecopower een nieuwe toestroom van nieuwe klanten tijdelijk af om de druk op de klantenadministratie te verminderen.

(lp)

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.