Dunas de Barbate: Een stralend juweel aan de Spaanse Kust

Spanje, een land vol zon, cultuur en levendigheid, heeft een nieuwe parel aan haar kroon toegevoegd. Dunas de Barbate Resort, gelegen aan de schilderachtige Costa de la Luz in Andalusië, presenteert een unieke kans voor zowel liefhebbers van het Spaanse strandleven als voor slimme investeerders.

Ontdek de charme van Barbate

Genesteld aan de Costa de la Luz, bekend als de ‘kust van het licht’, biedt het vissersstadje Barbate een ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Het rustige strandleven contrasteert perfect met de levendige zeedijk. Flaneer over de Paseo Maritimo met een kopje koffie in de hand, of ontdek de lokale delicatessen op de markt Mercado de Abastos. De nabijgelegen stranden zoals Playa Del Carmen en Carmen Beach zijn ideaal voor lange wandelingen, waarbij de zonsondergang een dagelijks kleurenfestijn biedt.

Schrijf u hier in op één van de infosessies online of in uw buurt.

Waarom kiezen voor Dunas de Barbate?

Ligging is alles

Als investeerder kent u het belang van een goede locatie. Dunas de Barbate biedt een toplocatie aan het strand van de Costa de la Luz, en met de nabijheid van luchthavens zoals Jerez de la Frontera en Sevilla, is bereikbaarheid gegarandeerd.

Investering met rendement

Hotelvastgoed is meer dan een luxe; het is een slimme keuze voor uw spaargeld. Een slimme investering met aantrekkelijke jaarlijkse huuropbrengsten van gemiddeld 5% en meer (minimum 4% gegarandeerd gedurende de eerste 5 jaar). Daarmee is Dunas de Barbate niet enkel een lust voor het oog, maar ook voor uw portefeuille.

Het beste van beide werelden

Wilt u zich terugtrekken in uw eigen luxeappartement onder de Spaanse zon? Geen probleem! Als volledige eigenaar beslist u wanneer u van uw appartement geniet. En met Hotel Group BeCordial die de verhuur en het onderhoud voor hun rekening nemen, is uw investering in goede handen.

Schrijf u hier in op één van de infosessies online of in uw buurt.

Proef van Andalusië

Barbate is slechts een facet van de sprankelende diamant die Andalusië is. Deze regio, beroemd om zijn stierengevechten, flamenco en heerlijke tapas zoals pan con tomate en churros, nodigt u uit om ondergedompeld te worden in zijn rijke cultuur. De nabijgelegen hoofdstad Cádiz, een verborgen parel, balanceert harmonieus tussen ongerepte natuur, boeiende architectuur en uitgestrekte stranden.

Uw stukje paradijs wacht

Dunas de Barbate is niet zomaar een resort; het is een kans, een droom, een toekomst. Met prijzen al vanaf €175.000 is uw eigen stukje Spanje binnen handbereik.

Schrijf u hier in op één van de infosessies online of in uw buurt.

Meer