De Trade Republic Card: Verdien en bouw vermogen op met elke uitgave via unieke Saveback functie

Een nieuw hoofdstuk in financiële technologie wordt geschreven met de lancering van de Trade Republic Card. Deze kaart belooft niet alleen een uitbreiding te zijn van Trade Republic’s reeds indrukwekkende dienstverlening, maar ook een herdefiniëring van de dagelijkse transacties. Met de Trade Republic Card kunnen gebruikers nu genieten van het gemak van een Visa debetkaart die naadloos aansluit bij hun investeringsactiviteiten. Het unieke aan deze kaart? Voor elke aankoop ontvangt de gebruiker 1% Saveback, waarmee direct wordt bijgedragen aan hun beleggingsdoelen.

Slim sparen met elke betaling: 1% Saveback

De Saveback-functie is een gamechanger in de wereld van financiën: voor elke aankoop met de Trade Republic Card ontvangt de gebruiker 1% terug (tot een maximum van €15/maand). Dit Saveback-bedrag kan vervolgens direct worden geïnvesteerd, waardoor men ongemerkt en moeiteloos bouwt aan een financiële toekomst. In een tijdperk waarin elke euro telt, biedt Trade Republic hiermee een slimme manier om meer waarde uit de dagelijkse uitgaven te halen.

Rond af en investeer: De Round-up optie

Met de Round-up optie wordt het wisselgeld van kaartbetalingen automatisch naar boven afgerond tot de volgende volle euro. Dit verschil kan men vervolgens investeren in aandelen of ETF’s (Trackers) naar keuze. Het is een naadloze methode om, zonder erbij stil te staan, vermogen op te bouwen. En hoewel er momenteel een wachtlijst is voor deze nieuwe kaart, zijn alle andere functionaliteiten van Trade Republic – zoals brokerage en de rentevoet van 4% op niet geïnvesteerde geld – volledig beschikbaar.

4% Rente: Je geld harder laten werken

In lijn met de missie om de toegang tot de kapitaalmarkten te democratiseren, biedt Trade Republic als je een spaarplan van minstens €50 per maand hebt een indrukwekkende rente van 4% op niet geïnvesteerde cash, tot een saldo van €50.000. Dit is een significante meerwaarde in vergelijking met traditionele spaarrekeningen en zet Trade Republic neer als een sterke speler op de Europese markt voor effecten.

Start klein, groei gestaag: Beleggen vanaf €1

De drempel om te beginnen met beleggen is nog nooit zo laag geweest. Vanaf slechts €1 kan men starten met beleggen in een breed assortiment van financiële producten, waaronder aandelen, spaarplannen, ETF’s, obligaties en crypto. Dit maakt het platform van Trade Republic niet alleen toegankelijk, maar ook een krachtige tool voor iedereen met financiële aspiraties.

Transparantie en eenvoud: De basis van vertrouwen

Transparantie en gebruiksgemak zijn twee pijlers waarop Trade Republic zijn reputatie heeft gebouwd. Klanten waarderen het platform voor de heldere communicatie en de eenvoud van de dienstverlening, wat essentieel is voor vertrouwen in de financiële wereld. 

Trade Republic staat als grootste spaarplatform van Europa bekend om zijn betrouwbaarheid en is erkend door vooraanstaande investeerders en financiële autoriteiten zoals de Bundesbank en BaFin. Met een missie om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken, bedient het nu miljoenen Europeanen met een veelzijdig aanbod van financiële producten.

Een missie met impact: Toegang voor iedereen

Trade Republic blijft trouw aan zijn missie om toegang tot de kapitaalmarkten te democratiseren. Door innovatieve oplossingen te combineren met een klantgerichte aanpak, maken zij de financiële markten toegankelijk voor een breder publiek. Voor meer informatie over de Trade Republic Card en om deel uit te maken van deze financiële revolutie, bezoek www.traderepublic.com/nl-be/kaart   

Meer