Black Friday: nu knalkortingen bij audio-expert Teufel

Droom je van een nieuwe koptelefoon of geluidinstallatie? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Audio-expert Teufel strooit met hun Black Deals actie nu al met indrukwekkende kortingen op zijn beste producten. Welke van deze 3 toppers haal jij in huis?

De Duitse audioproducent Teufel is al meer dan 40 jaar de referentie als het over weergaloze audiokwaliteit gaat. De audio-expert krijgt alsmaar meer fans, en de reden daarvoor is niet ver te zoeken.

Sla je slag met deze audiodeals

Op zoek naar een nieuwe stereo-installatie of kwaliteitsvolle koptelefoon om jaren plezier aan te beleven? De koopjes hieronder klinken je gegarandeerd als muziek in de oren.

1. ULTIMA 40

Met deze hifi-towerspeakers haal je het beste geluid voor de beste prijs in huis. Dompel je onder in een uitgebalanceerde sound. Reken op 2 krachtige woofers voor een zuiver volume en voel de bas door je lijf dreunen dankzij de dubbele basreflexpoort.

Ontdek deze huiskamergod >

Scoor € 140 korting: koop de ULTIMA 40 nu voor € 359,99 in plaats van € 499,99

2. REAL BLUE NC

Adempauze nodig? Met deze noise-cancelling bluetoothkoptelefoon laat de buitenwereld je met rust terwijl jij opgaat in glasheldere geluidskwaliteit. Creëer je eigen muziekcocon op elk moment: tijdens een lawaaierige treinrit, in een rumoerige coworkingspace of als je buurvrouw de hogedrukreiniger weer eens bovenhaalt.

Creëer je muziekcocon >

Krijg maar liefst 43% korting: koop de REAL BLUE NC voor € 129,99 in plaats van € 229,99.

3. RADIO 3SIXTY

De RADIO 3SIXTY bulkt van de nieuwste technologie. Dankzij zijn krachtige 360-gradensound vul je je woonkamer in een vingerknip met muziek. Beluister meer dan 1000 radiozenders via DAB+, stream je favoriete muziekdiensten en bedien je nieuwe aanwinst zelfs met Alexa.

Kies voor 360-gradensound >

Trakteer jezelf op € 50 korting: bestel je RADIO 3SIXTY nu voor € 299,99 in plaats van € 349,99.

Krijg meer voor minder

Teufel verkoopt geluidsinstallaties die een pak voordeliger zijn dan andere toppers uit dezelfde prijscategorie. Toch krijg je er meer kwaliteit en bijzondere features bovenop. De omgekeerde wereld? Toch niet: de prijzen zijn zo scherp omdat de audioproducent alles gewoon zelf doet.

Ontwikkelen, designen en verkopen: alles gebeurt bij Teufel onder hetzelfde dak. Dat betekent: geen meerprijs om tussenpartijen te vergoeden, en je favoriete speakers of koptelefoon is snel in huis. Teufel. Dat alles met tot 12 jaar garantie en maar liefst 8 weken om je nieuwe aankoop uit te proberen. Retourneren is gratis

Krijg € 20 extra korting

Nog meer korting rapen? Schrijf je snel in op Teufels nieuwbrief: zo krijg je een welkomstvoucher t.w.v. € 20 en loop je nooit meer een straffe aanbieding of Teufel nieuwtjes mis.

Scoor meer korting >

Meer