Ongemakkelijk op het gemak: Brits bedrijf ontwerpt wc om toiletpauzes oncomfortabel te maken voor werknemers

Het Brits onderneming StandardToilet heeft een toilet ontwikkelt dat lange plaspauzes ontmoedigt. Het bedrijf beweert dat het zorgt voor productievere werknemers.

Het is niet uitzonderlijk dat werkgevers e-mails, Slackberichten en toetsenbordaanslagen monitoren om de productiviteit te boosten. StandardToilet vindt dat er ook nog kan gesnoeid worden in de toiletpauzes van personeelsleden.

Het bedrijf heeft een patent aangevraagd voor een armatuur die is ontworpen om werknemers te activeren door het ongemakkelijk te maken om langer op de wc-bril te blijven zitten dan nodig.

‘Huidige toiletbrillen zorgen voor een horizontaal zitoppervlak’, staat te lezen op de website van StandardToilet. ‘Hierdoor kan een gebruiker relatief comfortabel op het toilet zitten.’

De oprichter van StandardToilet legde in de Britse pers uit dat het product zo gemaakt is dat het na vijf minuten zeer belastend wordt voor de benen van de gebruiker.

‘Door gebruik te maken van ons uniek ontworpen troon, wordt de tijd die op het toilet wordt besteed aanzienlijk verminderd. Hier plukken bedrijven de vruchten van.’

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20