Betaalmogelijkheid: Een kaart met geldreserve

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Kredietvorm: kredietopening van onbepaalde duur.

Als je van plan bent om binnenkort een grote uitgave te doen, zoals het aanschaffen van een nieuwe koelkast, het vervangen van de wasmachine of zelfs het vervangen van je salon. Dan heb je meerdere betaalmogelijkheden.

Als je ervoor kiest om niet meteen te betalen, heb je doorgaans 2 mogelijkheden: betalen met een kredietkaart of betalen met een Maestro kaart met bijbehorende geldreserve.

In dit artikel zetten we voor jullie de voordelen van de geldreserve op een rijtje.

Maestro kaart met geldreserve

Een goed voorbeeld hiervan is de Maestro kaart van Cetelem. Deze kaart combineert alle voordelen van een gewone Maestro kaart met de mogelijkheid om een bepaalde geldreserve aan te spreken. Ben je bijvoorbeeld van plan om een grote aankoop te doen en wil je daarvoor niet meteen het resterende bedrag op je bankrekening aanspreken? In dat geval kan de geldreserve van deze kaart een mooie oplossing betekenen.

Benieuwd naar de voordelen van de Cetelem Maestro kaart? Je kan over een geldreserve van 1.250€ tot 3.000€ beschikken!

De Maestro bankkaart met geldreserve van Cetelem maakt het niet alleen mogelijk om je aankopen te betalen in een winkel of online. Maar ook wanneer je gewoon geld wil afhalen aan een bankautomaat biedt deze kaart je daar alle mogelijkheden toe.

Aangesproken geldreserve maandelijks terugbetalen

Door gebruik te maken van een geldreserve heb je de mogelijkheid om een grote investering of aankoop gespreid terug te betalen. Hoeveel het maandelijkse bedrag precies bedraagt wordt natuurlijk bepaald aan de hand van het bedrag van de geldreserve welke is aangesproken. Maar je kan de betalingen spreiden over maandelijkse bedragen vanaf minimaal 25€.

Naarmate er van het verschuldigde bedrag wordt afgelost wordt de reserve overigens meteen terug opgebouwd. Op deze manier hoef je geen enkele noodzakelijke, grote aankoop meer uit de weg te gaan.

Altijd controle over al je verrichtingen

Gebruikmaken van een Maestro kaart waar een geldreserve aan verbonden is lijkt wel erg veel op het gebruik van een creditcard. Gelukkig blijf je altijd het overzicht behouden over jouw uitgaven.

Een volledig inzicht in de gemaakte kosten kan je doorgaans vinden via een persoonlijke webruimte. Bij Cetelem kan je je afschriften hier bijvoorbeeld afdrukken, geld overschrijven naar je bankrekening, een lijnverhoging aanvragen, enz. Op die manier kan je je geldreserve volledig zelf beheren.

 

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20