Apple opent binnenkort eerste drijvende winkel: Apple Marina Bay Sands

Dat Apple pareltjes maakt van z’n winkels, da’s al lang geen geheim meer. Maar nu gaat de elektronicareus nog een stapje verder: in Singapore opent het binnenkort z’n eerste drijvende winkel.

De verkoop in de fysieke winkels van Apple mag dan wel wat minder geweest zijn dan andere jaren, maar daar trekt het bedrijf zich niets van aan. Het opent binnenkort z’n 512de winkel wereldwijd, en dat wordt een speciale.

De grote lichtgevende bol is gesitueerd in de baai van Singapore, en de naam van de winkel verwijst daar uiteraard ook naar: Apple Marina Bay Sands. Da’s ook een (niet zo subtiele) verwijzing naar het luxeresort, waar de winkel deel van uitmaakt.

Wanneer de winkel precies opent, is nog niet bekend. Ook over het interieur van de winkel lost Apple voorlopig niets.

De Apple Marina Bay Sands is niet de eerste unieke winkel van Apple in Singapore. In een andere winkel bevindt zich de grootste indoor waterval ter wereld.

’s Avonds op z’n mooist

Overdag ziet de nieuwe Apple-winkel er een beetje uit als een futuristische glazen bol, maar ’s nachts komt hij echt tot z’n recht. Apple Marina Bay Sands past perfect bij de skyline van Singapore vol donkere gebouwen en hun lichten.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20