Samsung lanceert nieuwe fitnesstracker Galaxy Fit3

Met de Samsung Galaxy Fit3 brengt Samsung een nieuwe fitnesstracker op de markt. Deze wearable bevat de nieuwste technologie voor gezondheidsmonitoring aan een betaalbare prijs.


Key Takaways

  • De Samsung Galaxy Fit3 is de nieuwste fitnesstracker van Samsung.
  • Het toestel heeft een bredere display dan zijn voorganger en een batterij die bijna twee weken meegaat.
  • De Fit3 is nu te koop voor 65 euro.

Samsung zet met zijn wearables heel hard in op gezondheid. Zo bracht het bedrijf niet alleen recent zijn futuristische Galaxy Ring op de markt, het blijft ook inzetten op smartwatches. Wie een minder groot budget heeft – of gewoon minder geld wil besteden – kan bij Samsung ook terecht voor een fitnesstracker.

“In het huidige wellnesstijdperk verlangen gebruikers naar een uitgebreider inzicht in hun gezondheid. Samsung zet zich ervoor in om gebruikers van geavanceerde tools te voorzien om hun gezondheid te monitoren en hen te helpen in hun wellnesstraject. Onze nieuwste fitnesstracker, de Galaxy Fit3, onderstreept onze inzet om toegankelijke tools aan te bieden die het dagelijks welzijn bevorderen en iedereen inspireren om te werken aan de beste versie van zichzelf”, zegt Anaïs Truong, Product Manager Mobile Enhancement bij Samsung België.

Goede slaapmonitoring

De Samsung Galaxy Fit3 heeft een aluminium behuizing en een bredere display dan zijn voorgangers. Met 1,6 inch is dat scherm bijna de helft groter. De batterij gaat tot wel 13 dagen mee.

Slaap kreeg een hoge prioriteit bij de Fit3. Nieuwe slaapmonitortools verwerken al je gegevens en helpen om goede slaappatronen te creëren. Het toestel detecteert onder andere gesnurk en het zuurstofgehalte in je bloed.

Overdag kan je dan weer je activiteiten bijhouden. De Fit3 heeft de mogelijkheid om 100 soorten workouts te registreren. Daarnaast is hij water- en stofbestendig zodat je het toestel in alle omstandigheden kan dragen.

De Samsung Galaxy Fit3 is verkrijgbaar in Gray, Silver en Pink Gold en kost 65 euro.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.