5 x Originele cadeau ideeën voor mannen

Geschreven met branded content van Coolgift.com

Er zijn ontelbare gelegenheden waarbij het gepast is om aan een man een cadeau te geven, zoals een verjaardag, jubileum of een feestdag. Het kan iedere keer opnieuw een uitdaging zijn om iets origineels te kopen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de meest originele cadeaus, hieronder vind je 5 x leuke cadeaus voor mannen waarmee je ongetwijfeld een positieve indruk achterlaat. 

Voor de sportieveling

Staat de man in kwestie regelmatig in de sportschool of rent hij af en toe een rondje, geef dan een sportief cadeau. Er zijn veel verschillende passende cadeaus te bedenken, bijvoorbeeld de nieuwste fitness smartwatch, een paar hardloopschoenen of sportaccessoires zoals fitnesshandschoenen, een waterfles of een nieuwe sporttas. Het kan ook een originele suggestie zijn om iemand na al dat sporten te verwennen met een waardebon voor een ontspannende massage. 

Voor de muziekliefhebber

Als hij een echte muziekliefhebber is en het liefst de hele dag naar muziek luistert, overweeg dan een uniek cadeau te geven met een muzikaal tintje. Denk bijvoorbeeld aan een koptelefoon van een goed merk, zoals JBL, Bose en Sony, waarmee hij optimaal kan genieten van de muziek. Of geef een concertkaartje, een cadeau in de vorm van een ervaring is altijd een gegarandeerd succes! Ook een muziekabonnement op een streamingdienst zoals Spotify of Apple Music kan een schot in de roos zijn, zo kan hij onbeperkt genieten van al zijn favoriete nummers. 

Voor de culinaire man

Iemand die altijd in de keuken staat en bezig is met het bereiden van eten, maak je sowieso blij met een culinair cadeau. Geef bijvoorbeeld handige barbecue benodigdheden zoals een firestarter, een speciaal barbecue kookboek of een luxe barbecueset. Maar ook cadeaus zoals een speciale olijfolie, exclusieve kruiden of een messenset vallen zeker in de smaak!

Voor de koffieliefhebber

Als hij graag geniet van een kopje koffie, overweeg dan om een cadeau te geven dat te maken heeft met zijn liefde voor koffie. Je kan natuurlijk de beste espressoapparaat cadeau geven maar ook kleinere cadeautjes zoals een aantal koffiekopjes, een melkschuimer of exclusieve koffiebonen zijn passend. Een andere originele suggestie is een barista cursus als cadeau te geven. Hiermee kan hij zijn koffievaardigheden naar een hoger niveau tillen en wellicht kun je ook meegenieten. 

Voor de bezige bij

Kan hij maar moeilijk stilzitten en is hij altijd met van alles en nog wat bezig, geef een doe cadeau! Leuke ideeën voor actieve cadeaus kunnen zijn een stedentrip, een workshop Valkerij, een dagje trike rijden of een vliegles in een helikopter. Op veel verschillende websites vind je allerlei compleet verzorgde activiteiten om cadeau te geven en hier kun je genoeg inspiratie opdoen. 

Dankzij de bovenstaande suggesties wordt het in vervolg een stuk makkelijker om een origineel cadeau te vinden waarmee je hem kunt verblijden. 

Meer