3 keer pittig non-alcoholisch met Gimber

Gimber is het geesteskind van ondernemer Dimitri Oosterlynck uit Buizingen, die op zoek ging naar een smakelijk non-alcoholisch aperitief. Het biologische gemberconcentraat kun je in verschillende varianten gebruiken:

1. Gemberlimonade: Voeg 3 cl toe aan een glas bruiswater. Werk af met ijsblokjes, een takje tijm of munt en een partje limoen.

2. Warme opkikker: Giet een scheutje bij je groene thee of muntthee en werk af met limoen. Voor pittige chocolademelk: voeg 3 cl Gimber toe aan je kop en werk af met een snuifje zeezout en een koffielepel vanille-extract.

3. Een oosters stukje zalm: Marineer een moot zalm met olijfolie, sojasaus, knoflook en een scheutje Gimber.

Een fles van 70 cl Gimber koop je voor € 24,95, een halve liter kost € 21,95. www.gimber.be.

Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.