Zo kan je gratis 50 euro krijgen

Bij het afsluiten van een nieuwe zichtrekening komt meestal niets speciaals kijken. Je hebt een nieuwe rekening, je kan verrichtingen doen en klaar. Maar wist je dat je bij het registreren bij Hello Bank! gratis en voor niets 50 euro of een kleine opblaasbare flamingo cadeau krijgt? Lees er hier alles over:

Met het snelle registratieproces van ongeveer vier minuutjes en een flashy app focust Hello Bank! zich op jongeren. Bij het aanvragen van een zichtrekening kan je tot twee gratis bankkaarten aanvragen en je krijgt er nog eens hulp van het Hello Team bovenop. Maar er is nog meer…

Als je voor eind juni een zichtrekening opent, krijg je gratis 50 euro of een opblaasbare flamingo. Aan jou de keuze. De enige voorwaarde is dat je 25 verrichtingen moet doen voor 30 juni. Een fluitje van een cent!

Voordelen 

Hello Bank! doet er alles aan om jouw bankervaring zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken. Zo kan je een overschrijving doen aan de hand van een GSM-nummer, je kan de helpdesk contacteren met een tweet en met het Hello-universum word je altijd op de hoogte gehouden van wedstrijden, evenementen en promoties.

Bij Hello Bank! staat de klant centraal en focust men op de altijd-onderweg-generatie. Zo is de helpdesk 24/7 beschikbaar en krijg je binnen het halfuur een antwoord op jouw vragen. Daarnaast kan je echt alle verrichtingen mobiel doen. Zo verlies je geen tijd en ben je niet plaatsgebonden.

Registreer je nu op hellobank.be en neem alle voordelen in beslag! De actie loopt nog tot 30 juni.  Waar wacht je nog op?

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20