Wilmès vertoont ‘verdachte symptomen’ en past voor Overlegcomité

Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès vertoont verdachte symptomen die op Covid-19 kunnen wijzen. Dat maakt de voormalige premier bekend via Twitter. Ze zal dus niet fysiek deelnemen aan het Overlegcomité dat normaal om 14u begint in het Egmontpaleis in Brussel. 

‘Ik zal vandaag niet fysiek deelnemen aan het Overlegcomité. Ik heb verdachte symptomen, waardoor ik beslist heb me te isoleren en contact op te nemen met mijn arts voor een test, zoals de procedure voorschrijft.’, schrijft de vice-premier van MR op Twitter.

‘Er zijn geen positieve gevallen in mijn entourage en met de collega’s en mijn team heb ik altijd de barrièregebaren gerespecteerd. Toch is het beter voorzichtig te zijn’, gaat ze verder. Met barrièregebaren bedoelt ze waarschijnlijk sociale afstandsregels.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20